Civilek ellen jók.Visszatértek a csecsenek, eléggé khm jó erőben vannak:
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Civilek ellen jók.Visszatértek a csecsenek, eléggé khm jó erőben vannak:
Ha a nagy zárás, akkor megszívtuk.Az orosz hadsereg Kupjanszk keleti részén harcol
Az ukrán DRG-ket kiütötték az RF fegyveres erői
Ma, szeptember 16-án este az orosz katonai tudósítók arról számoltak be, hogy Kupjanszk keleti partját elhagyták. Readovka forrásai megerősítik ezt az információt - az ukrán csapatok átkeltek az Oskol folyó bal partjára ezen a területen.
Arról is érkezett információ, hogy a rendezésért folytatódnak a harcok. Az RF fegyveres erői továbbra is Kupjanszkban maradnak, és továbbra is megvédik azt. A frissített információk szerint az ellenséges DRG-ket kiütötték az orosz csapatok.
Korábban Readovka írta hogy Kupjanszkot részben elhagyta az orosz hadsereg.
Szóval az előző hozzászólásomhoz egy orosz kommentelőtől.:
Egy anekdota: amerikai csapatok tegnap partra szálltak a Kremlben. Putyin ezt nagy politikai hibának nevezte.
Kezdem azt hinni, hogy Bagoly nagy fantáziájában van némi igazság Putyinnal kapcsolatban. Vagy ki akarnak hátrálni ebből a háborúból? Én sem értem az orosz politikai vezetés reakcióit. Lavrov hol van? Mi lehet a háttérben?
A koksztól nem lesznek golyóállóak...Visszatértek a csecsenek, eléggé khm jó erőben vannak:
ezek egymast lovik.. valami ott nem volt kerekEzeket a járműveket drogosok,vagy részegek vezetik.Normális ember ilyet nem csinál.
Pont olyan szöveg, mint amikor a soha életében nem bunyozó bengát egy kisebb fószer felpofozza, majd sebeit nyalogatva magyaráz a haverjainak, hogy "Bármikorkettétépném, de meghúztam a derekam gereblyézés közben és most nem akarom terhelni, de majd legközelebb kifilézem..."Csak Avtomat kollégát tudom idézni ők így szállnak le a bicikliről...szánalmas..
Putyin megszólalt a Sanghaji Együttműködési Szervezet csúcstalálkozóján tartott sajtótájékoztatón az ukrajnai háború célkitűzéseiről...
"A tervet nem lehet módosítani. A művelet során a vezérkar hozza meg a műveleti döntéseket. Valamit kulcsfontosságúnak tartanak, a fő cél - és a fő cél Donbasz egész területének felszabadítása, ez a munka az ukrán hadsereg ellentámadási kísérletei ellenére folytatódik".
"Az orosz hadsereg fokozatosan újabb és újabb területeket foglal el. Felhívom a figyelmet arra, hogy nem egy teljes hadsereggel harcolunk, hanem az orosz hadseregnek csak egy részével, csak a szerződéses részével. Természetesen ez a személyzeti paraméterekhez és így tovább kapcsolódik... Ezért nem sietünk ezen a részen".
РИА Новости
"План корректировке не подлежит. Генштаб по ходу операции принимает оперативные решения. Что-то считается ключевым, основной целью - а основной целью является освобождение всей территории Донбасса, эта работа продолжается, несмотря на попытки контрнаступления украинской армии" "Постепенно...t.me
Az orosz hadsereg Kupjanszk keleti részén harcol
Az ukrán DRG-ket kiütötték az RF fegyveres erői
Ma, szeptember 16-án este az orosz katonai tudósítók arról számoltak be, hogy Kupjanszk keleti partját elhagyták. Readovka forrásai megerősítik ezt az információt - az ukrán csapatok átkeltek az Oskol folyó bal partjára ezen a területen.
Arról is érkezett információ, hogy a rendezésért folytatódnak a harcok. Az RF fegyveres erői továbbra is Kupjanszkban maradnak, és továbbra is megvédik azt. A frissített információk szerint az ellenséges DRG-ket kiütötték az orosz csapatok.
Korábban Readovka írta hogy Kupjanszkot részben elhagyta az orosz hadsereg.
Szóval az előző hozzászólásomhoz egy orosz kommentelőtől.:
Egy anekdota: amerikai csapatok tegnap partra szálltak a Kremlben. Putyin ezt nagy politikai hibának nevezte.
Kezdem azt hinni, hogy Bagoly nagy fantáziájában van némi igazság Putyinnal kapcsolatban. Vagy ki akarnak hátrálni ebből a háborúból? Én sem értem az orosz politikai vezetés reakcióit. Lavrov hol van? Mi lehet a háttérben?
Nagyon jó volt az eredeti is, utólag láttam csak, hogy ez a javtott változat. Sok erőt és kitartás kivánok a további munkáihoz is!Az orosz-ukrán háború légi hadviselésének elemzése: a két légierő ismertetésétől kezdve, a háborúban alkalmazott harceljárásokon át, az első fél év fontosabb eseményeinek ismertetéséig. A videó során szó esik a felek felkészüléséről, összevetésre kerül a haditechnika, továbbá szó esik a légvédelem szerepéről is.
Az őszi esőktől nő meg a szintje. Egyébként orosz oldalon vannak víztározók, bár azt nem tudom, hogy abból mennyit engedhetnek le, a de a lényeg az, hogy elvileg tudják növelni a szintjét, ha akarják.Amúgy az ukránok simán nyomulnak a keleti partra. Nem valami nagy az a folyó:
Merényletek EU területen, migrációs támadás a Fehéroroszokon keresztül, energiahordozókkal zsarolás, tagjelölt megtámadása, fenyegetőzés, MH-17.Meséld már el, hogy Oroszország mit tett az EU ellen?