Ukran felsegjellel gyakorlatilag bárhol leszedhetik, nem kell hozzá ukrán légtér vagy orosz.Ha valamikor megkapják a svèd awacsot az ukránok- ès nemcsak igèret marad- akkor mivel tudnák leszedni az oroszok majd?
Gondolom közèp-nyugat ukrajnai lègtèrben reptetik majd őket a nagy felderítő táv miatt.
Persze földön egyszerűbb lenne, de van egy èrzèsem, ez majd lengyelből fog berepülni minden alkalomkor.
Nem ukrán felsegjellel pedig Ukrajna és Oroszország felett bármikor leszedhetik.
Bármilyen nem ukran reptéren szintén megoldhato picike, beazonosithatatlan drónokkal.
Lásd pl ha nálunk Pápán vagy Kecskeméten pihengetnenek az ukrán gépek pár FPV dron bármikor leselejtezhetne őket, aztán keresse meg aki tudja hogy ki indította őket. Ráadásul ha orosz támadja meg még valamennyire el is fogadható.
Ne haragudj de több eszem van annál azt hiszem hogy drónok elől ugraljak Donyeck alsón Hunter Bidenekert meg a többi Washingtonbol meg Brüsszelből vonyito háborús maniakusert. Menjen mindenki aki csak akar, vagy úgy gondolja ez gyerekjáték, hajrá, senkit se tartok vissza, szerezzen tapasztalatot. Ausztria és Svájc semleges országok katonailag legalább, ha Ausztria EU téren nem is. Mondjuk érdekes lesz a semleges helyzete egy EU katonai bármi csodában Oroszország ellen, de hivatalosan semleges eddig. Nekünk sajnos nem jött össze, ahogy megszabadultunk a VSz-tol mert függetlenség, úgy be is léptünk a Natoba pár év után mert akkor már megmagyaraztak hogy az a függetlenség. Most már irigylésre méltó Ausztria semlegessége.Azigen. Ez eddig a legmélyebb pont nálad. Amolyan igazi "szög a zsákból"-helyzet. Mennyön a naccájú fijatal-e, majmettuggyák mijazélet, mint minka Kádáreltárs idejébe!
Ezzel többek közt az a nagy baj, hogy nagypofájúan olyat követelsz mástól, amit te magad sosem hoztál. Közel sem. Arról már nem is beszélve, hogy említett hozzászólásod arról szól, hogy hajtsuk neki az oroszoknak(!) a katonáinkat, mert egyikük hogy beszél már, nem ért veled egyet, NATO-huszár(akármi is ez), meg mert nálad megállt az idő valahol 40 éve. Amellett pedig jól láthatóan úgy gondolod, hogy amíg mások megdöglenek, te majd a nyugati határ mellett, esetleg "ideiglenesen" Ausztriába ruccanva sunnyogsz amíg csak lehet.
És akkor vérig vagy te is meg a hasonszőrűek is sértődve, hogy a fórumon ténykedő néhány katona nem akar már sok emberrel érdemi társalgást folytatni, pedig ez pont az ilyen megnyilvánulások miatt van, amikor burkoltan vagy nyíltan a halálukat kívánod/vizionálod ebbe a bicskanyitogató, lenéző-kioktató stílusba csomagolva.
Nekem nem távolság, nem én választottam, ide születtem, meg akkor mikor vasfuggony volt és mi el voltunk zárva, nem mentem sehova, akkor senki sem irigykedett. Ha bárki is eljon idáig keletről akkor ennek az országnak már régen reszletek.
Egyébként pont lexarom őket, idejét se tudom már mikor voltam át, talán kb egy éve?