[HÍREK] Ukrajnai fegyveres konfliktus

  • Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

    Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

    Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

    Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

    --- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

    A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

    Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

    Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

    Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

Python

Well-Known Member
2010. augusztus 8.
26 879
8 631
113
https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=_ziPwEF2eew

BMP tuning

Nem rég linkeltem egy LNK -s hadgyakorlatos videót. Ott lehetett látni messziről egy ilyen Kontakt-5 ERA -val felszerelt BMP-2 -őt.
Íme közelről: vannak itt kérem szépen a kötényezésen Kontakt-1 ERA téglák is!
 

emel

Well-Known Member
2013. február 11.
9 085
15 029
113
<blockquote rel="karpatalja">

csak ha egyazon oldalon fogunk harcolni!

A múltban aki mellett álltunk az lett a vesztes oldal, most nyugati dzsihádisták oldalán vagyunk de nem akarok Oroszországban hadifogoly lenni. Inkább harcolnák azon az oldalon és akkor USA hadifogolyként fekhetnék a tengerparton, banánt ehetnék stb.

</blockquote>

Na ebben ne legyél biztos, lehet, hogy irány Guantanamo, és nem biztos, hogy a ketrec nyitott oldalára kerülnél!
 

matyiii

Member
2015. február 9.
66
0
6
<blockquote rel="matyiii"><blockquote rel="karpatalja">

csak ha egyazon oldalon fogunk harcolni!



</blockquote>

Na ebben ne legyél biztos, lehet, hogy irány Guantanamo, és nem biztos, hogy a ketrec nyitott oldalára kerülnél!</blockquote>

Nem hinném oda drága a hajójegy ugyanaz megvan Lengyelországba is.
 

czulu

Well-Known Member
2014. február 1.
2 274
95
48
WTwKOttLMco.jpg


0RKekPb6Sno.jpg


iebPRMuiffk.jpg
 

gergo55

Well-Known Member
2014. július 16.
4 192
10 722
113
KI az a rosszarcú japáner ott, meg az a másik!!! Azonnal takarodjanak a mi drága Nataliánk közeléből, DE SÜRGŐSEN...!! ;-)
 

Eltorro

Active Member
2010. szeptember 27.
1 394
2
38
KI az a rosszarcú japáner ott, meg az a másik!!! Azonnal takarodjanak a mi drága Nataliánk közeléből, DE SÜRGŐSEN...!! ;-)

Ez kezd nagyon szánalmas lenni.



Mellesleg Japán előző miniszterelnöke aki azért ment oda, hogy bebizonyítsa nem mindenki ért egyet náluk se USA tevékenységével.
 

karpatalja

Well-Known Member
2015. március 10.
3 323
3 315
113
<blockquote rel="gergo55">KI az a rosszarcú japáner ott, meg az a másik!!! Azonnal takarodjanak a mi drága Nataliánk közeléből, DE SÜRGŐSEN...!! ;-)

Ez kezd nagyon szánalmas lenni.



Mellesleg Japán előző miniszterelnöke aki azért ment oda, hogy bebizonyítsa nem mindenki ért egyet náluk se USA tevékenységével.</blockquote>

Ezekszerint sikerult talakoznia.
 

karpatalja

Well-Known Member
2015. március 10.
3 323
3 315
113
Jaros kijelentette, h csak akkor fogja szejjelereszteni az embereit, ha a Krim visszakerul es beke honol Ukrajna felett!
 

karpatalja

Well-Known Member
2015. március 10.
3 323
3 315
113
EBESZ jelentes szerint Bergyanszknal tuzet nyitottak rajuk az Ukran katonak (kezi fegyverekkel illetve aknavetokkel) es egy dronjukat is tanmadas erte harom Ukran tuzfeszekbol. A dron felvetelei megvannak.
 

12delta

Well-Known Member
2014. december 6.
1 012
1 616
113
Ukrajna: Előre a… múltba

"Új adók, egekbe szökő árak, munkanélküliség – a mélységes gazdasági krízis kellős közepén egzisztáló országban nincs olyan család, amelyet elkerülnének a jövedelemcsökkenéssel járó megszorítások. Az emberek már nemcsak a szórakozáson, az utazáson, a műszaki cikkeken, a szolgáltatásokon takarékoskodnak, hanem a gyógyszereken és az élelmiszereken is - írja a Kárpáti Igaz Szó.
Amitől kinyílik a bicska az ember zsebében, az az, ahogyan az ukrán média pozitívumot próbál kreálni a nyomorúságos helyzetből. Az ország egyik legnagyobb példányszámú újságja például hetek óta olyan írásokat közöl, melyek a diétás – húst, tejféleségeket, édességet stb. nélkülöző – étkezés pozitív élettani hatásairól zengnek dicshimnuszokat. Tanácsot adnak arra vonatkozólag,<b> hogyan kell leszoktatni a gyerekeket a „káros, butító” élelmiszerekről</b>, bebizonyítják, mennyivel jobban járnak az emberek, ha áttérnek a különféle gabonafélékre, savanyú káposztára, fekete kenyérre, s dietológus szakértő szájába adják, hogy napi egy tojás pótolja a szükséges fehérjeforrást. Szóval örülni kell neki, hogy nem telik húsra, mert a krízisdiétán élve sokkal egészségesebb és fittebb lesz mindenki. Megjelentek az ügyeskedő szerencsevadászok is, akik „fantasztikus” költségkímélő ötletekkel látják el a lakosságot. <b>„Túlélő iskolákban” </b>oktatják, hogyan lehet fogat mosni fél deci vízben, készítsenek félig kész ételeket, telepítsenek Micsurin-kertet a lakásba, mit használjanak a hétvégi telken műtrágya gyanánt.
A lakosságra kényszerített életmód mellékhatásáról persze elfelejtenek szót ejteni. Ugyanis ha megfogadják a takarékossági aranytanácsokat, gyakorlatilag lassan, de biztosan visszateleportálják az emberek magunkat a civilizálatlan világba, mert ugye a mikró, a mosószerek, a légkondi, a hűtőláda stb. fölösleges és pénznyelő rossz."




http://www.hirszemle.net/gazdasag/ukrajna-elore-multba
 

szaki01

Member
2015. március 13.
352
0
16
Vagyok!:)
A helyzet a szokàsos. .. ami vàltozàs történt az annyi hogy a 120 as aknavetõk is lõnek minket. A csapatösszevonàsra vonatkozó hìrek igazak. Minden éjjel érkezik a technika a szektoromba.
Kàrpàtalja
Azok nem az Oplotok véletlenūl? Peskiben?
A leendõ önkénteseknek...
Elõször érjétek el a Donetsk-be...ha itt vagytok tudok segìteni...addig nem.