Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Na akkor jön a következő felvonás. Szerintem sikerül betörniük Donyeckbe, Spartak túl közel van.
http://www.karpatinfo.net/cikk/ukrajna/ujabb-karpataljai-allt-birosag-ele-mozgositas-megtagadasa-miatt
"A napokban a Beregszászi Járási Bíróság két év szabadságvesztésre ítélt egy férfit a mozgósítás alól való kibújás miatt. - írja a Karpatalja..."
http://www.karpatinfo.net/cikk/ukrajna/meg-csak-80-karpataljai-kapta-meg-harci-muveletekben-resztvevo-statuszt
"A kárpátaljai terrorellenes művelet területén harcoló katonák 96%-a még nem kapta meg a harci műveletekben résztvevő státuszt. Erről tegnap volt szó Ungváron, a Kárpátaljai Megyei Állami Adminisztráció (ODA) ülésén.- írja a Karpatalja.
<b>Kárpátaljáról közel 4000 férfi vett részt a terrorellenes műveletben, ebből 300 katona sérült meg és 673 vesztette életét...</b>"
Szaki01...mi a helyzet???? Bírni fogjátok Spartak ostromát ha elkezdődik??? Nagyon szorítok nektek!!!!!
Most viccelsz, ugye?! Az ukránoknak hivatalosan <b>NINCS</b> és nem is lesz vesztesége. DDDDDDDDDDLehet én értem vagy emlékszem rosszul. E szerint 673 Kárpátaljai halt meg?! Mintha sokkal kisebb 100 alatti lett volna ez a szám hivatalosan eddig nem?
Hova tűnik néha a 1089-es oldal?
Valószínűleg Banapó úgy döntött, hogy mielőtt nekiállunk egymás (vagy konkrétan egy személy) torkát elvágni, szétoffolni a topikot és a gyógyszerét menthetetlenül elgurítani, véget vet az értelmetlen hülyeség halmozásának a fórumon.Hova tűnik néha a 1089-es oldal?
Nem tudom eldönteni, hogy tényleg támadás jön, vagy csak rongyá ágyuzzák a városokat.
Most is villog a MM mindenütt.
Ha ukrán hadvezér lennék, akkor máj 9.-én, este 11-kor indítanék offenzívát.
Elötte napokig ágyuztatnék, hogy megszokják, majd aznap este célzott tüzésrégi előkészítést tolnék.
Ja és elősegítenék előtte hetekig minden féle alkoholcsempészetet.
Lehet, hogy erre megy ki ez az esti lövöldözés az elmúlt héten?