[HÍREK] Ukrajnai fegyveres konfliktus

  • Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

    Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

    Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

    Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

    --- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

    A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

    Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

    Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

    Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

szaki01

Member
2015. március 13.
352
0
16
<blockquote rel="zeal">szaki01
Sikerült megtudnod a gradok miért nem aktívak?

Sajnos kevés vagyok az ilyen kaliberû kérdésekhez...</blockquote>

<blockquote rel="szaki01">A pkm becsomagolt. Kaptam pàncélt, sisakot, grànàtvetõt.

Àltalàban sajàt beszerzés. A sturmovikok vannak dotàlva pàncélzattal inkàbb. Minket könnyûgyalogosokat tûzerõvel tuningolnak.
 

dudi

Well-Known Member
2010. április 18.
48 575
79 760
113
silurusglanis

Miután támogató rajban van nyilván nem övé a gránátvető(minek adnának géppuskásnak gránátvetőt???).Milyen repeszállót és sisakot kaptál?Ha nem tudod a pontos típust jó a kép is.
 

szaki01

Member
2015. március 13.
352
0
16
http://kepfeltoltes.hu/view/150716/IMG_20150612_141701_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

PK-t csak pozìcióban. Teljesen mozgàsképtelenné vàlnék vele a pàncélban.
Dudi.
Itt mindenkinek van automatàja.
 

silurusglanis

Well-Known Member
2012. augusztus 7.
7 501
5 593
113
Dudi
Azért kérdeztem, mert nem azt írta, hogy ő kapta, nem azt, hogy a társa vagy a raj. (Tényleg, hogy van a társad, Szaki?)
Árokban pedig miért ne lehetne két fegyvere (ahogy most kiderült, van is), és különben is:
because-reloading-is-for-pussies_o_1457101.jpg
 

embersarkany

Well-Known Member
2014. augusztus 22.
870
4 911
93
OFF
Nem tudom mit sírtok mikor ti válaszoltok neki. Nem igaz,hogy el kell olvasni amit ulippóni ír ha ennyire bántó számotokra (én csak nem foglalkozom vele, mert bűzlik).

csatlakozom
elolvasom, de mivel nem saját véleményt, gondolatot ír le, hanem média büfiket tesz csak ide be, így nem is kell rá reagálni ...
 

dudi

Well-Known Member
2010. április 18.
48 575
79 760
113
Az,hogy van karabély a géppuska mellet nem baj de mit csinál egy gránátvetővel?Gondold végig egyszerre nem tud két fegyverrel lőni így vagy a gránát vetőt vagy a géppuskát ne használja ergo az egyik olyan mintha ne is lenne.
 

silurusglanis

Well-Known Member
2012. augusztus 7.
7 501
5 593
113
Az,hogy van karabély a géppuska mellet nem baj de mit csinál egy gránátvetővel?Gondold végig egyszerre nem tud két fegyverrel lőni így vagy a gránát vetőt vagy a géppuskát ne használja ergo az egyik olyan mintha ne is lenne.

Igen ezt átgondoltam, de úgy véltem az általa eddig elmondottakból, hogy a PKM-et nem álláshoz kötve használják, hanem ő hordozza, így azért furcsa volt (PKM+lőszer+AK+GP+ azokhoz a lőszer+repeszálló kissé sok lenne) és jobbnak láttam megkérdezni mennyi is az annyi. A két fegyver nem tűnt idegennek, sokfelé látni pl. Dragunov+AK, RPG+AK, és még sokféle felállásban, innen indultam ki.
 

szegcsab

Well-Known Member
2015. január 25.
6 908
15 206
113
LNR :
https://youtu.be/gJUdoFO03AA
Szparta :
https://youtu.be/8-u6bNPBTVU
Kozákok:
https://youtu.be/kdBd1NYCYrU
Az ukri nacionalisták a háborúra készülnek :
https://youtu.be/Zclyvci1aI0
A mozgósított ukrik is, Lvov :
https://youtu.be/qQKcfXCyUZo
Állásaikba vonuló ukrik :
https://youtu.be/L487tt87vjw
Luganszki lőszergyár (?) :
https://youtu.be/mdYK08zRSkM
Gorlovka :
https://youtu.be/zD_tv03SlAk