A
altx
Guest
Ment a like
Az összeállításaim alapjai mindenhonnan származnak, lehet pár készítőnek nem tetszene ha mások pénzért árulnák.
ez igy mar ertem...
Ment a like
Az összeállításaim alapjai mindenhonnan származnak, lehet pár készítőnek nem tetszene ha mások pénzért árulnák.
es en szerbiai szerentsetlen hogy birnak hozzajutni valameik targyhoz?
na meg a naptarol volna egy hozzaszolasom,kar hogy nem a weasel007 altal osszevegot kepecskek vannak rajta.
akkor volna csak igazan htka-s
Jó kezdeményezés. Javaslom a Postapont és a Pick-Pack pontos szállítást megoldani, mert 1-2 felvarróért vagy bögréért viszont brutálisak a szállítási költségek.. Azzal szerintem ugrásszerűen növekszik a vásárlók száma. (Több ismerősömnél is ez történt..)
Most már elérhető a PostaPontos átvétel is. Hajrá!![]()
Bocsika!Most már elérhető a PostaPontos átvétel is. Hajrá!![]()
Bocsika!
Lenne egy-két észrevételem:
Miért nincs a pápai NATO szállítóktól is felvarró? Apropó Pápáról jut eszembe, a régi ezredek: Pápa, Taszár és Szentkirályszabadja felvarrói miért nincsen a listán? Még a korsókon is jól mutatna matrica formájában.
Különben addig nem rendelek semmit, amíg nem lehet mosógépben mosni! Javítsátok már ki a mosogatógép helyett!![]()
Nem kötelező megadni, elvileg elküldhető enélkül is a rendelés.@Phoenix
A Pénztárnál a személyes átvételi módot választottam, de így is meg kell adni egy rakat, az átvételi mód miatt irreleváns információt (lokáció).
Kiküszöbölhető?
Jah, amire Te gondolsz, az a számlázási adatok. Azt meg kell adni, arra a névre, címre állítjuk ki a számlát, magánszemélyek esetében is.Nem kötelező megadni, elvileg elküldhető enélkül is a rendelés.
Nem kötelező megadni, elvileg elküldhető enélkül is a rendelés.