• Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

  Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
 • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

  Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

  Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

 • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

  --- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

  A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

  Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

  Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

  Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

 • Az elmúlt évek tapasztalatai alapján, és a kialakult helyzet kapcsán szeretnénk elkerülni a (többek között az ukrán topikban is tapasztalható) információs zajt, amit részben a hazai sajtóorgánumok hozzá nem értő cikkei által okozott visszhang gerjeszt. Mivel kizárható, hogy a hazai sajtó, vagy mainstream szakértők többletinformációval rendelkezzenek a fórumhoz képest a Wagner katonai magánvállalat oroszországi műveletével kapcsolatban, így kiegészítő szabály lép érvénybe a topik színvonalának megőrzése, javítása érdekében:

  • a magyar orgánumok, közösségi média oldalak, egyéb felületek hírei és elemzései (beleértve az utóbbi időkben elhíresült szakértőket is) nem támogatottak, kérjük kerülésüket.
  • a külföldi fősodratú elemzések, hírek közül az új információt nem hordozók szintén kerülendők

  Ezen tartalmak az oldal tulajdonosának és moderátorainak belátása szerint egyéb szabálysértés hiányában is törölhetők, a törlés minden esetben (az erőforrások megőrzése érdekében) külön indoklás nélkül történik.

  Preferáltak az elsődleges és másodlagos források, pl. a résztvevő felekhez köthető Telegram chat-ek, illetve az ezeket közvetlenül szemléző szakmai felületek, felhasználók.

Phoenix

Well-Known Member
Szerkesztőségi tag
Moderátor
2009. április 27.
552
1 239
93
Az elmúlt években adósaitok maradtunk a HTKA-s pólókkal és bögrékkel (legutóbb 2012-ben készültek), így hamarosan újabb szériát tervezünk gyártatni belőlük. Szeretnénk felmérni az igényeket, ezért kérünk Titeket, írjátok meg, hogy ki hány darab pólót/bögrét kér, és a póló esetén a kb méretet is jelezzétek legyetek szívesek.
 
 • Tetszik
Reactions: Python

silurusglanis

Well-Known Member
2012. augusztus 7.
7 501
5 589
113
Szerintem ami a 2012M póló hátán van az kerüljön a mellkasra, a hátára meg egy nagyobb stenciles stílusú kép alamilyen vagány küllemű rendszerről vagy akár többről is, alatta alsó szegélyként a HTKA.HU
Amúgy szaki első képét át lehetne variálni ilyennek, az igen-igen mebőre sikerült.
 

Python

Well-Known Member
2010. augusztus 8.
26 879
8 631
113
Csak fehérben lesznek pólók, vagy esetleg más színben is? Mondjuk én 2 db XL -es pólóra (egy fehér egy fekete) vevő lennék. ;) :)
De ha "kínai" a méret, akkor XXL...! :p ;)

Az anno a fotópályázaton nyert közönségdíjas bögrék és a póló jó szolgál azóta is! :)
 

weasel007

Well-Known Member
2011. július 15.
3 774
8 294
113
Subaru_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Bal alsó kékben is lesz bögre sárga felirattal? :)
 

Tcat

Well-Known Member
Szerkesztőségi tag
Moderátor
2009. április 27.
2 065
9 170
113
A korábbi etapokkal szemben bővebb termék felhozatalt, variációkat tervezünk. Az ősz folyamán majd kialakul, egyelőre még nagyon az elején van a kidolgozási folyamat, Phoenix kollega egyelőre csak bedobta, hogy legyetek Ti is, mint a célközönség szondáztatva :)
 
M

molnibalage

Guest
A fehér polót simán jó, de a bögrében a sárga kéket kipróbálnám én is. Olyan lenne, mint a Blue Angels kék/sárga.
 

Phoenix

Well-Known Member
Szerkesztőségi tag
Moderátor
2009. április 27.
552
1 239
93
Ahogy Tcat is említette, bő lesz a kínálat, de valószínűleg folyamatosan fogjuk felfuttatni, nem egyszerre készül el az összes termék.
 

weasel007

Well-Known Member
2011. július 15.
3 774
8 294
113
Ha lesz impreza kék bögre sárga felirattal, akkor biztosan veszek. Nekem egyfajta kombinálós látásmódom van, rögtön megjelent vagy 20 variáció a lelki szemeim előtt :) pl. thunderbirds festésére hajazó vagy cápetis :)