HTKA Ajándéktárgyak

Phoenix

Well-Known Member
Szerkesztőségi tag
Moderátor
2009. április 27.
549
1 263
93
Az elmúlt években adósaitok maradtunk a HTKA-s pólókkal és bögrékkel (legutóbb 2012-ben készültek), így hamarosan újabb szériát tervezünk gyártatni belőlük. Szeretnénk felmérni az igényeket, ezért kérünk Titeket, írjátok meg, hogy ki hány darab pólót/bögrét kér, és a póló esetén a kb méretet is jelezzétek legyetek szívesek.

• Tetszik
Reactions: Python
Szerintem ami a 2012M póló hátán van az kerüljön a mellkasra, a hátára meg egy nagyobb stenciles stílusú kép alamilyen vagány küllemű rendszerről vagy akár többről is, alatta alsó szegélyként a HTKA.HU
Amúgy szaki első képét át lehetne variálni ilyennek, az igen-igen mebőre sikerült.

Csak fehérben lesznek pólók, vagy esetleg más színben is? Mondjuk én 2 db XL -es pólóra (egy fehér egy fekete) vevő lennék. ;) :)
De ha "kínai" a méret, akkor XXL...! :P ;)

Az anno a fotópályázaton nyert közönségdíjas bögrék és a póló jó szolgál azóta is! :)

Subaru_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Bal alsó kékben is lesz bögre sárga felirattal? :)

A korábbi etapokkal szemben bővebb termék felhozatalt, variációkat tervezünk. Az ősz folyamán majd kialakul, egyelőre még nagyon az elején van a kidolgozási folyamat, Phoenix kollega egyelőre csak bedobta, hogy legyetek Ti is, mint a célközönség szondáztatva :)

A fehér polót simán jó, de a bögrében a sárga kéket kipróbálnám én is. Olyan lenne, mint a Blue Angels kék/sárga.

Ahogy Tcat is említette, bő lesz a kínálat, de valószínűleg folyamatosan fogjuk felfuttatni, nem egyszerre készül el az összes termék.

Ha lesz impreza kék bögre sárga felirattal, akkor biztosan veszek. Nekem egyfajta kombinálós látásmódom van, rögtön megjelent vagy 20 variáció a lelki szemeim előtt :) pl. thunderbirds festésére hajazó vagy cápetis :)