HTKA statisztika - 2012

  • Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

    Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.

Terminator

Well-Known Member
2010. április 19.
16 271
22 853
113
Nagyon nem értek hozzá: van a szolgáltatóknál ez a "Dynamic Dsl Pool" nevű valami, ami eléggé torzíthatja az eredményt. Pl. internetezel valahol az országban inviteles netről, az IP-d szerint meg Szigetszentmiklóson (vagy máshol) vagy (pedig még csak nem is abban a megyében vagy). Szerintem a listában az Szigetszentmiklós egy ilyen lehet.
 

rommel71

New Member
2012. március 24.
4
0
1
BUÉK! mindenkinek.

Borsod-Miskolc húzzunk bele!És én is szeretnék egy tavalyihoz hasonló poéngyűjteményt végigröhögni.Előre is köszi.
 

Vitya

Member
2010. április 22.
88
0
6
Utólagosan is, sikeres és minden igényt teljes mértékig kielégítő új évet kívánok! Nem csak a szerkesztőknek, de mindenkinek aki olvassa az oldalt!

 

(december végén elhúztam Berlinbe, ezért nem köszöntöttelek benneteket korábban, de legalább voltam a technikai, történelmi, haditechnikai stb. múzeumokban, és a Stasi börtönben, meg ilyen szuper helyeken ;-) )
 
D

danielblack

Guest
Boldog új évet mindenkinek így megkésve is :) Mostanában keveset vagyok htka-n mert ki nem állhatom az új hozzászólási rendszert, de azért üdvözlöm a szerkesztőséget ;-) Örülök a top 25-nek :)