Ott a Pulsod! Magyar innováció! Szerintem @Pogány tervezte!Lebuktak! Van atomrakétánk!
Kár hogy ilyen maszkos bankrablók vigyáznak rá...
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Ott a Pulsod! Magyar innováció! Szerintem @Pogány tervezte!Lebuktak! Van atomrakétánk!
Kár hogy ilyen maszkos bankrablók vigyáznak rá...
De milyen az orra, hegyes?!Lebuktak! Van atomrakétánk!
Majd megkérdezem Nuclear Nadalt!De milyen az orra, hegyes?!
Adó behajtó Palca új találmány most vetik be eme szűkös időkbenSzerintem az egy makett egy imitátor ennyi! Vagy filmes díszlet!
Te nem a MindenhatÓ vagy hanem az adó behajtÓ! A te bakancsos listád egy 45-ös lenyomatával kezdődik a bejárati ajtón! Kis huncut!Adó behajtó Palca új találmány most vetik be eme szűkös időkben
Engem csak az érdekelne hogy a 4. Képen balról a 2. Mekkora már?
Az hagyján, de a legkisebbek járnak a legnagyobb fegyverekkel! A PKM akkor mint a srác!Engem csak az érdekelne hogy a 4. Képen balról a 2. Mekkora már?
Mindegy, ebbe' sincs D-20.Véletlenül sem egy X szárnyút vagy egy Tie fightert.
NEM tetszik az atomrakéta? ??????Amúgy komolyan: tudja valaki mire jó az a rakéta-szerű cucc a háttérben?
Nem hegyes az orra a barátai ki fogják röhögni, az a baja vele...NEM tetszik az atomrakéta? ??????
Nem hegyes az orra a barátai ki fogják röhögni, az a baja vele...
Te bizniszelted???!NEM tetszik az atomrakéta? ??????
Mókuska, mókuska felmászott a fáraPersze...
Hogy szerezted meg az atomrakéta laborom biztonsági kameráinak felvételeit !?!Persze...
Hááát... khm...Hogy szerezted meg az atomrakéta laborom biztonsági kameráinak felvételeit !?!
De sokan fognak miattad Kis-wadiyaban mosogatni!
Tekintve hogy nemcsak nőket hanem a testőreit és a minisztereit is megerőszakolta........Pedig az ezredes úrral szívesen leültem volna borozgatni.
Neeem! Harckocsi témában a KMW és az RM fizet - remélem nem tudnak egymásról ez ügyben!Téged fizetnek a szerbek vagy mi?