Humor (csak haditechnikával kapcsolatos)

A végén kiderül, hogy sz elrettentő haderő, Közép Európa meghatározó hadereje csak miattad nem jöhet létre! Mi meg itt álmodozunk! Fikciós topikokban sóvárgunk! Van még tinta abban a tollban?
Mivel mar nem vám szakteruletes vagyok es a tollam helyett mar a fegyverem szánja szokott csattogni, mar nem rajtam all a dolog :rolleyes:

• Hűha
Reactions: Venom85
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Hogy még Ghánának is komolyabb a hadiipara mint a miénk
Miért? Zs kategóriás filmekhez akarnak készíteni kellékeket?
Vagy nekik is csak az "elrettentés" a lényeg?

Miért? Zs kategóriás filmekhez akarnak készíteni kellékeket?
Vagy nekik is csak az "elrettentés" a lényeg?
...hát ha belegondolok, hogy a világ egyik vezető ipari halmaza (EU) évek óta csak mock-up ötödik generációs "repülőgépekkel" riogatja és próbálja lenyűgözni a világot, miközben az EU potenciáljához képest "futottak még" országok meg már messze előrehaladottabb fázisban tartanak a saját projektjeikkel, akkor afrikai országok miért ne tehetnék meg, hogy viccelődjenek:hadonaszos:

Képes egyáltalán a Boeing megépíteni az F-47-est?

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.
Jobb lett volna a ha marad a Lockheed feladata ! Drágább lett volna de legalább már lehet repülne !

IMG_0476.png.2ac0ad9e0fc0c60f326621d38c06a79d.png

Nekem a problèmám, hogy egy olyan nevet adnak neki, ami vègül nem tudta teljesíteni a feladatát.
Hiszen Achilleust meglőttèk.

De lehet csak korrektek akarnak maradni, ès ezzel jelzik a vevőknek hogy nem 100%-ban vèd a rendszer. :D

De nem a pajzs vallott kudarcot. Egyszerűen csak a sarkánál volt sebezhető. Egyébként a Hektor elleni harcban használta a pajzsot, ott működött a dolog.