Böcsületel mög külted. Olyan magyarosan, szityásan. Ki nem érti annak szíve szarul ver.
Nem én voltam a költő hanem Filter...! De kösz az ő nevében is!
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Böcsületel mög külted. Olyan magyarosan, szityásan. Ki nem érti annak szíve szarul ver.
Azaz ne finomkodj! Mond meg neki hogy ha látsz egy broncot lehugyozod! Meg ilyenek...!Lófax a hátsódba. Más a tetőpáncél, hát megkérdeztem, miért.
Muskátli lesz a tetején, vagy zsuptető. Azért HU.Lófax a hátsódba. Más a tetőpáncél, hát megkérdeztem, miért.
Zsupteto.Muskatli a periszkopokon lesz ☺️Muskátli lesz a tetején, vagy zsuptető. Azért HU.
Csak ezt még nem döntötték el.
Majd most MG berlinben kitudja amit kell.
Azt @Negan rendelte az új Volvojára.A bringa a tréleren gratis volt?
Én úgy tudom, hogy 5 kg krumpli az alap mértékegység vidéken.Mindent zsíroskenyérben mérnek. Egyetlen dolog, amit a megalázáson kívül lehet velük kezdeni, hogy elveszik tőlük az internet hozzáférést.
Én meg azt tervezem, hogy megdöntöm Christina Aguilerát.
Hogy klasszikusokat idézzek: nekem Christina Aguilera már 50%-ban megvan.Én meg azt tervezem, hogy megdöntöm Christina Aguilerát.
Aztán meglátjuk, hogy mi lesz belőle.
Itt a fórumon a Toi Toi-t illetve a gombokat használjuk.Én úgy tudom, hogy 5 kg krumpli az alap mértékegység vidéken.
Mostmár nem nagy szám, nem a '90-es években vagyunkÉn meg azt tervezem, hogy megdöntöm Christina Aguilerát.
Aztán meglátjuk, hogy mi lesz belőle.
Vákuumcsomagolású oktatásegészségügy. Ha felbontod, zaklatott szenvedéssel tör ki a csomagból ez, majd a végén egy acsargó Órbááán üvöltés. A szellemi táplálék soron találod.Itt a fórumon a Toi Toi-t illetve a gombokat használjuk.
Ha vidéken ez 5kg krumpli,akkor már igazán kíváncsi vagyok arra, hogy a mennyei nagyváros mértékegysége mi lehet?!
Azt nem tudom, nálunk nem osztogatott az ormánypárt szavazatért.Itt a fórumon a Toi Toi-t illetve a gombokat használjuk.
Ha vidéken ez 5kg krumpli,akkor már igazán kíváncsi vagyok arra, hogy a mennyei nagyváros mértékegysége mi lehet?!
en ugy ismerem ezt az orokbecsu klasszikust, hogy: tegnap megdughattam volna Christina Aguilerat. Miert talalkoztal vele? Nem, folallt a f@rkam.Hogy klasszikusokat idézzek: nekem Christina Aguilera már 50%-ban megvan.
Vidéken mázsában mérjük mert ott termeljük
Itt mit látunk a képen?a gumiabroncsos és hasonló aknamentesítés a kanyarban sincs
Van egy következö képed is?a gumiabroncsos és hasonló aknamentesítés a kanyarban sincs
Van egy következö képed is?
Egy korai mémetItt mit látunk a képen?
Átlagos román agytrösztökRomulánok már cikkeznek is
Ungaria a recunoscut interesul pentru achiziția de drone turcești Bayraktar TB2. Budapesta dorește inclusiv producerea UAV-urilor
Aflat în vizită oficială în Turcia, Laszlo Palkovics, ministrul ungar al Inovației și Tehnologiei, a admis că Ungaria e interesată să achiziționeze drone turcești produse de Baykar Makina.www.defenseromania.ro
Azonnal oda kell kommentálni, hogy első adsg 24-ből érkezett a legelső! A másik 24 db jövőre érkezik! Oltsátok őket!Átlagos román agytrösztök