Ott van az isAzonnal oda kell kommentálni, hogy első adsg 24-ből érkezett a legelső! A másik 24 db jövőre érkezik! Oltsátok őket!
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Ott van az isAzonnal oda kell kommentálni, hogy első adsg 24-ből érkezett a legelső! A másik 24 db jövőre érkezik! Oltsátok őket!
ha lynx is lesz , akkor nagyon gyorsan spontán HTKA közösség találkozó lesz a városligetben
Van baj odaátÁtlagos román agytrösztök
Csak annyi mint a hazai facebookon a hírek alatt.Van baj odaát
Lehet hogy miattad negyven kém olvassa a HTKA-t.ezért:
Amúgy azért titkolóznak, hogy ha valami nem jön össze a tervekből ne lehessen rajtuk számonkérni.
De amúgy ha megfigyelted csak olyan infókat osztok meg veletek amit ilyen olyan formában már hallottatok, vagy pedig nem árulok el semmi konkrétumot.
Nem és sajnos a népnevelő tevékenységért sem amit itt a tagsággal folytatok.Lehet hogy miattad negyven kém olvassa a HTKA-t.
Kapsz plussz fizetést amiért lekötöd őket?
Pedig én mostanra kezdtem kidolgozni az elméletemet hogy krisss van itt azért hogy megfigyeljen minket, esetleg terelgessen. Lehet hogy parancsra jött vissza. Ne felejtsétek az a gyanús ami nem gyanús!Nem és sajnos a népnevelő tevékenységért sem amit itt a tagsággal folytatok.
Akkor már értem miért nézi át a Katonai Nemzebiztonsági Szolgálat legalább két tagja a hozzászólasaidat mielőtt rákattintasz a küldés gombra.....ezért:
Amúgy azért titkolóznak, hogy ha valami nem jön össze a tervekből ne lehessen rajtuk számonkérni.
De amúgy ha megfigyelted csak olyan infókat osztok meg veletek amit ilyen olyan formában már hallottatok, vagy pedig nem árulok el semmi konkrétumot.
Azért @krisss nek se lehet egyszerű hogy tudja azora a választ amin itt veszekszünk, de nem írhatja le
Ebben sem vagyok biztos! Az viszont gáz, hogy azt is titkolják mikor jön a Lynx! Mármint nem a kriss hanem a HM! Semmi kommunikáció! Minden titkos! Ez miért?
Nem és sajnos a népnevelő tevékenységért sem amit itt a tagsággal folytatok.
A bronco rendeletről se tud!Szerintem ő sem tud mindent!
Kezdek ráébredni, hogy mazochista hajlamaim vannak és ezt élem ki itt szerintem.Pedig én mostanra kezdtem kidolgozni az elméletemet hogy krisss van itt azért hogy megfigyeljen minket, esetleg terelgessen. Lehet hogy parancsra jött vissza. Ne felejtsétek az a gyanús ami nem gyanús!
Sajnálom.Nem és sajnos a népnevelő tevékenységért sem amit itt a tagsággal folytatok.
Elküldték őket ukrajnába?Úgy volt júniusig megjön az első! És sz is már csúszás volt!
Érdekes és meglepő ez a különcség.Nem vicces, de van benne néminemű humor.
A brit hadsereg kabalája
- Cruachan IV. tizedes – Shetland póni kabalája, a Skóciai Királyi Ezred
- Turlough Mor (más néven Seamus) - Az ír gárda ír farkaskutya kabalája
- Emrys Forlan Jones tizedes - Az 1. Queen's Dragoon Guards walesi hegyi póni kabalája
- Privát Derby XXXII – A Mercian Ezred ezred ramja
- IV. Shenkin tizedes, a 3. zászlóalj ezredkecskéje, The Royal Welsh
- Brian Boru X – Az ír királyi ezred kabalája, az ír farkaskutya
- Pegasus V tizedes – az ejtőernyős ezred shetlandi póni kabalája
Army mascots come together for royal surprise
A secret gathering of Army mascots took place at Edinburgh Castle earlier this year, in order to capture a photographic memoir as part of Her Majesty the Queen’s Platinum Jubilee celebrations.www.army.mod.uk
Nincs ebben különcség, csak máshol már sajnos elfeledett hagyományok ápolása.Érdekes és meglepő ez a különcség.
0:39-nél tépőzáras ló farokvédőt detektáltam. Arrafelé olyan hideg van, hogy lefagyhat?