122-es. Épp egy gvozgyikát" szerel".Ez 155-ös? ")
122-es. Épp egy gvozgyikát" szerel".Ez 155-ös? ")
Nyugi, lesz rajta lakat szarásig.Most már csak az a kérdés, hogy az extra városiharc változatot vettük, vagy csak egy részére vettük meg a kiegészítést, vagy esetleg az extra változat csak a rajzoló fantáziája... @krisss ?![]()
Nyugi, lesz rajta lakat szarásig.![]()
Jó, de a lakatok festéséről lehet-e tudni valami konkrétumot?
Egyáltalán taktikai lakat lesz-e végül rendszeresítve, vagy háztartási?
![]()
Egyszer én is kilesem Szittyát ha már egy városban vagyunk. Bár nem biztos hogy kell az nekemMi már találkoztunk jópárszor.
És mit láttál?Egyszer én is kilesem Szittyát ha már egy városban vagyunk. Bár nem biztos hogy kell az nekem![]()
![]()
nem kell lesegetni én nagyon szívesen találkozok és beszélek bárkivel (egyébként lehet ismerjük is egymást.) ha gondolod én ma ráérek.Egyszer én is kilesem Szittyát ha már egy városban vagyunk. Bár nem biztos hogy kell az nekem![]()
![]()
Mindig ezt mondom a jehovásoknak, mikor jönnek téríteni.......Boldogok a lelki szegènyek mert övèk a mennyek országa
Egyszer én is kilesem Szittyát ha már egy városban vagyunk. Bár nem biztos hogy kell az nekem![]()
![]()
"Te kohász vagy? Nem csak elbambultam. "Onnan ismered meg, hogy kohász kesztyűben gépel a telefonján...
![]()
Hogyne lett volna. Az új sivatagi hajó osztály Nato CREVAL ellenőrzése a múlt héten volt. A Currus elkészült a tevék páncélozásával: Stanag level 6. Frontból 30 mm oldalról a 14.5 mm-es lövedék ellen védettek (márcsak a hanghatást kell valahogy megszokniuk). Egyenlőre csak a lövész verzió van kész a 2 púpú tevére, de folyamatban a pk verzió kialakítása is 1 púpúra sőt a RM már végzett a 120 mm-es AV verzióval is ami 2 db összekötött tevét takar.Kb. 1 éve ilyenkor az egyiptomi együttmüködés lehetőségeit találgattátok az egyiptomi oda-vissza látogatások miatt. Annak lett azóta valami eredménye?
@antigonosz minek varni hetvegeig?
Szerkesztő:Reich und Roll – Wikipédia
hu.m.wikipedia.org
Remelem megjelenitheto! Bazi nagy melo volt!![]()
![]()
Sőt! számszeríj!Akkor jó lett volna az Akácia is.
Na,legalább egy trebuchet,ha már nehéztüzérség....Sőt! számszeríj!![]()
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..