Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Vagy elveszik a mobilját a fehèrköpenyesekSzittyát úgy érzem, hogy mindjárt elviszi a "zsákos ember"
Nizser? (Niger)Zászlóka érdemes figyelni
Szerintem az a Magyar zászlóNizser? (Niger)
Van valami sárga a fehérben, nekem inkább Tádzsikisztánnak tűnik. (Kicsit segítene, ha tudnánk hogy milyen eseményen készült a kép.)Szerintem az a Magyar zászló
balról a második nem magyar zászló mert van rajta egy címer a közepén. A sávok aránya is más: a fehér szélesebb.Szerintem az a Magyar zászló
Igen, látom én is már, de alig lehet látni annyira ki van égve a képVan valami sárga a fehérben, nekem inkább Tádzsikisztánnak tűnik.
Legyen a neved Nóniusz!Öhhh, helló
Nurol Makina Hungary - Ejder TOMA
www.nurolmakina.hu
Jó, hogy nem már Kincsem. Ezt, ha meg merik venni haderőfejlesztés címén, akkor a DK-ra fogok szavazni.Legyen a neved Nóniusz!
Nóniusz magyar lófajta impozáns megjelenésével kuriózum a világ lófajtáinak sorában, ugyanakkor a fogathajtásban is igen eredményes.
Többfunkciós.
Vagy Botond...korának legjobb terepjáró képességű szállitojárműve.
Ez egy nóniusz:Legyen a neved Nóniusz!
Van már NóniuszunkLegyen a neved Nóniusz!
Nóniusz magyar lófajta impozáns megjelenésével kuriózum a világ lófajtáinak sorában, ugyanakkor a fogathajtásban is igen eredményes.
Többfunkciós.
Vagy Botond...korának legjobb terepjáró képességű szállitojárműve.
Észak Afrikában ki a tököm vesz német fegyvert?
Gyönyörű! Mint egy kukásautó! Lehet állni a hátulján ennek is!?
És ezt mondja a NAV!? Hát barátom egy kicsit kételkedek! Ha a kínai 12V-os USB átalakítómat megvámoltattátok remélem ezek után is fizetni fognak!Türelem, ma már abba a topikba került be új dolog amiről szó van
Kínán büntető vám van kivetve, minden amit onnan rendelsz lesz rajta vámÉs ezt mondja a NAV!? Hát barátom egy kicsit kételkedek! Ha a kínai 12V-os USB átalakítómat megvámoltattátok remélem ezek után is fizetni fognak!
Ez az igazi kebabos büfékocsi.Gyönyörű! Mint egy kukásautó! Lehet állni a hátulján ennek is!?
Gyönyörű! Mint egy kukásautó! Lehet állni a hátulján ennek is!?