Ez most komoly?Ez meg Bob munkája. Erdogan kapott egy lovat, gyanúsan hadiipari áthallásokkal.
Teljesen?
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Ez most komoly?Ez meg Bob munkája. Erdogan kapott egy lovat, gyanúsan hadiipari áthallásokkal.
Ez egyszer már bejöttMegvettük Törökországot 1 lóért?
Csak járművet cseréltünkMegvettük Törökországot 1 lóért?
Van ilyesmiben gyakorlatunk, csak megtartani, az lesz mutatvány...Megvettük Törökországot 1 lóért?
Jaja, és közben ezt hallgatják majd :Majd szolnokon csapathatjátok vele a bemutatón.
Értem én, hogy valahol el kell kezdeni, meg lehet van is piaci rés és üzleti potenciál, de....ááhhh.
Igen török hamis ruhát de abból kurva sokat..na nem baj ha nem hoztak nekem semmi beszerzést karira majd én intezek nekik vidám perceketAztán van e már hír a törökökről kell e holnap már vámolni valamit?
Kifelé kell a lovatIgen török hamis ruhát de abból kurva sokat..na nem baj ha nem hoztak nekem semmi beszerzést karira majd én intezek nekik vidám perceket
Ferihegyis kollégák nézhetnek egy nagyot hogy most hova a gyikba tarifáljak szőnyeg vagy elő állatbaKifelé kell a lovat
Az ugye megvan, hogy mi küldtük a lovakat földért és vízért? Szóval ha ez a bisznisz van, akkor eladták Magyarországot.Megvettük Törökországot 1 lóért?
Fordítva. Anno a lóért kaptuk a földet, azaz a Kárpát medencét.Az ugye megvan, hogy mi küldtük a lovakat földért és vízért? Szóval ha ez a bisznisz van, akkor eladták Magyarországot.
A lónak a legbecsesebb szervét?Fordítva. Anno a lóért kaptuk a földet, azaz a Kárpát medencét.
Most az kérdés mit kaptunk a lóért.
Egy “koszi szepen ugye diplomácia ajiban kulditek mert mi ennek a vámjat tuti fix nem fizetjük…jaj Viktor te fogsz vezetni allakh legyen velünk”Fordítva. Anno a lóért kaptuk a földet, azaz a Kárpát medencét.
Vagy Főúr !Szóval a török 8x8 magyar neve Nóniusz lesz?
Az ugye megvan, hogy mi küldtük a lovakat földért és vízért? Szóval ha ez a bisznisz van, akkor eladták Magyarországot.
Akkor most olvasd el újra.Fordítva. Anno a lóért kaptuk a földet, azaz a Kárpát medencét.
De a lovat mi adtuk ... nem kaptukAkkor most olvasd el újra.
Ahham, ezt a lovat?! Akkor oksa.De a lovat mi adtuk ... nem kaptuk
Kebaboskocsi 2.0A Várba mentek csak ezzel a török elektromos csodával. Viktor meg is kapta ajándékba
A kocsit gyorsan megvettük!Elég mémgyanús kép.
Olyat fejét vágnak mint @krisss , amikor meglátta a Panther szerződést.
Vmi elektromos török fostalicska, amivel kocsikáznak, de csak Pesten.
Már vittem lovat nem schengeni országba, hát nem volt egy leányálom!Ferihegyis kollégák nézhetnek egy nagyot hogy most hova a gyikba tarifáljak szőnyeg vagy elő állatba