Sziasztok,
Jol latom, hogy 3 lezer van a fegyveren, a 3. mire jo?
![]()
Sziasztok,
Jol latom, hogy 3 lezer van a fegyveren, a 3. mire jo?
![]()
Elég mémgyanús kép.Elindultak Győrbe
![]()

TOGG, legalább neked tudnod kéne…Elég mémgyanús kép.
Olyat fejét vágnak mint @krisss , amikor meglátta a Panther szerződést.
Vmi elektromos török fostalicska, amivel kocsikáznak, de csak Pesten.
Elindultak Győrbe
![]()
Megvettük Törökországot 1 lóért?Ez meg Bob munkája. Erdogan kapott egy lovat, gyanúsan hadiipari áthallásokkal.
![]()
![]()

Ez most komoly?Ez meg Bob munkája. Erdogan kapott egy lovat, gyanúsan hadiipari áthallásokkal.
![]()
![]()
Ez egyszer már bejöttMegvettük Törökországot 1 lóért?![]()

Csak járművet cseréltünkMegvettük Törökországot 1 lóért?![]()

Van ilyesmiben gyakorlatunk, csak megtartani, az lesz mutatvány...Megvettük Törökországot 1 lóért?![]()

Jaja, és közben ezt hallgatják majdMajd szolnokon csapathatjátok vele a bemutatón.
Értem én, hogy valahol el kell kezdeni, meg lehet van is piaci rés és üzleti potenciál, de....ááhhh.
:Igen török hamis ruhát de abból kurva sokat..na nem baj ha nem hoztak nekem semmi beszerzést karira majd én intezek nekik vidám perceketAztán van e már hír a törökökről kell e holnap már vámolni valamit?![]()

Kifelé kell a lovatIgen török hamis ruhát de abból kurva sokat..na nem baj ha nem hoztak nekem semmi beszerzést karira majd én intezek nekik vidám perceket![]()
![]()

Ferihegyis kollégák nézhetnek egy nagyot hogy most hova a gyikba tarifáljak szőnyeg vagy elő állatbaKifelé kell a lovat
![]()

Az ugye megvan, hogy mi küldtük a lovakat földért és vízért?Megvettük Törökországot 1 lóért?![]()
Szóval ha ez a bisznisz van, akkor eladták Magyarországot.Fordítva. Anno a lóért kaptuk a földet, azaz a Kárpát medencét.Az ugye megvan, hogy mi küldtük a lovakat földért és vízért?Szóval ha ez a bisznisz van, akkor eladták Magyarországot.

A lónak a legbecsesebb szervét?Fordítva. Anno a lóért kaptuk a földet, azaz a Kárpát medencét.
Most az kérdés mit kaptunk a lóért.![]()

Egy “koszi szepen ugye diplomácia ajiban kulditek mert mi ennek a vámjat tuti fix nem fizetjük…jaj Viktor te fogsz vezetni allakh legyen velünk”Fordítva. Anno a lóért kaptuk a földet, azaz a Kárpát medencét.
Most az kérdés mit kaptunk a lóért.![]()
Vagy Főúr !Szóval a török 8x8 magyar neve Nóniusz lesz?

A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..