Hat majd valaki le írja a délután mert addigra mindenki aki tud valamit be készíti a 100-as zsepitValaki nem akar pletykálni, mi maradhatott ki?

Hat majd valaki le írja a délután mert addigra mindenki aki tud valamit be készíti a 100-as zsepitValaki nem akar pletykálni, mi maradhatott ki?

Csak egyet ? szerintem az kevés lesz...Hat majd valaki le írja a délután mert addigra mindenki aki tud valamit be készíti a 100-as zsepit![]()
![]()

Hát azért eléggé elfárad az ember keze...ööö...szeme annyi zsepi elhasználásával.Csak egyet ? szerintem az kevés lesz...![]()

Pedig kelleni fog sajnosHát azért eléggé elfárad az ember keze...ööö...szeme annyi zsepi elhasználásával.![]()

jelenleg csak karom nélküli madarak....
Ma valszeg minden szar napot tartotok, mert azon kivül hogy ezen a napon, 109 éve, Rátóton, 72 éves korában meghalt Széll Kálmán Magyarország miniszterelnöke fingom sincs mit gyázsoltokelég hamar a kamikaze akció lenne az egyetlen amivel kárt tudnak tenni az ellenségbe....![]()
Vagy Elvis Presleyt?...A remény halálát gyászoljákMa valszeg minden szar napot tartotok, mert azon kivül hogy ezen a napon, 109 éve, Rátóton, 72 éves korában meghalt Széll Kálmán Magyarország miniszterelnöke fingom sincs mit gyázsoltokVagy Elvis Presleyt?...
Itt a lehetőség a gyors leszerelésre!Valaki nem akar pletykálni, mi maradhatott ki?

Hat gyors nem de ereszt a lufiItt a lehetőség a gyors leszerelésre!![]()

Ha "kipakol" valaki ide azt biztos kirúgják - erre a céloztam...Hat gyors nem de ereszt a lufi![]()
![]()
Ja igen ez természetesHa "kipakol" valaki ide azt biztos kirúgják - erre a céloztam...
Ha "kipakol" valaki ide azt biztos kirúgják - erre a céloztam...

Pontosabban ma nem történt valami aminek kellet volna.Magyarul történt ma valami,
Várjuk meg a sábbátot - ha addig semmi akkor biztos hogy ez már bukta...Magyarul történt ma valami, amiről nem tudhatunk, ezért ez a 100-as zsepis, reménytelenkedéses halálhangulat a "belsősöktől"? Remek...![]()
A hangulat kb az ide évben állandóMagyarul történt ma valami, amiről nem tudhatunk, ezért ez a 100-as zsepis, reménytelenkedéses halálhangulat a "belsősöktől"? Remek...![]()
A hangulat változatlan…nemzetkozi helyzet fokozódik..A hangulat kb az ide évben állandó

Nyugaton meg a helyzet változatlanA hangulat változatlan…nemzetkozi helyzet fokozódik..![]()

És minél előbb költözzön el az országból olyan országba ahol nem egy ásóval és stratégia nyugalommal támogat meg egy harcteren.A haderőfejlesztés megszűnt. Jobban teszik a fiatalok, ha nem mennek katonának, és aki teheti az is leszerel mihamarabb.
Ezért mondtam a nyílt levelet. Jó lenne eloszlatni azt a hazugságot, hogy itt haderőfejlesztés folyik.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..