Mi fogjuk gyartani az f-35 be a matricakat (azt a 2db-ot)Vajon mit jelent, ha a 4iG elnöke Orbánnal és Szijjártóval elmegy Trumphoz és Elon Muskhoz?
https://www.portfolio.hu/gazdasag/2...d-trumppal-es-elon-muskkal-talalkozott-728707
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Mi fogjuk gyartani az f-35 be a matricakat (azt a 2db-ot)Vajon mit jelent, ha a 4iG elnöke Orbánnal és Szijjártóval elmegy Trumphoz és Elon Muskhoz?
https://www.portfolio.hu/gazdasag/2...d-trumppal-es-elon-muskkal-talalkozott-728707
Mondjuk rögzíteni elfelejtették.Friss,oxigénben dúsabb levegő szállítmányt hoztak,mellyel barátilag javítják az itthoni levegő- és élet körülményeket.Ebből is látszik hogy Germánia igenis elkötelezett barátunk és szövetségesünk.
Szineismilyen.Mondjuk rögzíteni elfelejtették.
Mi fogjuk gyartani az f-35 be a matricakat (azt a 2db-ot)
sok mogyoró...
Akkor komám kapsz egy Teslat biz Isten! Teszem hozzá gatyád nem lesz, de látni úgy sem fogják!Ahhoz se kell kimenni.
Akkor komám kapsz egy Teslat biz Isten! Teszem hozzá gatyád nem lesz, de látni úgy sem fogják!
Amerikaval? Nem kehet tudni soha ott meg a wc is tud loniDe nem biztos, hogy katonai vonatkozása van!? Lehet civil is! Teszem azt telekommunikációs pl!
De látod igy indul el egy baromság a fórumon!Amerikaval? Nem kehet tudni soha ott meg a wc is tud loni
Akkor komám kapsz egy Teslat biz Isten! Teszem hozzá gatyád nem lesz, de látni úgy sem fogják!
Tudom ajánlani a különféle honvédelmi témájú cikekk és posztok alatti kommenteket és a korábbi ellenzéki megnyilatkozásokat.Nem kell a fenének se parádé! Nem azért mert az ellenzék végigsipolná a saját katonáinak fegyelmezett felvonulását. Ez így téveszme.
"A legsötétebb diktatúrák időszakát idéző katonai felvonulást rendez a kormàny Budapesten "Tudom ajánlani a különféle honvédelmi témájú cikekk és posztok alatti kommenteket és a korábbi ellenzéki megnyilatkozásokat.
Hozzáteszem a HTKA fórumán is van egy jól behatárolható "görcsusz nerusz mindenszarusz ellopusz" betegségben szenvedő réteg, szóval nehezen hiszem el, hogy a "patás masiroztatja a szerencsétleneket" szalagcimmel ne találkoznánk egy parádé után, vagy hogy "biztos fosik a rencccer azé' jött fel ennyi katona Pestre", ...mert ugye ezek a Pzh-val is tömegbe akarnak lőni...stb.
És -mint egyébként mindenhol- nyilván a problémákból és visszásságokból könyvek tucatjait lehetne irni, szivesen fogadnék a baloldal szellemi szinvonalára egy pálinkában, hogy lenne-e hülye szöveg egy parádé után vagy sem.
Én szerdán láttam olyan kommentet, hogy a Tokajba telepített radarral írccsák a népet Szóval biztos lennének érdekes kommentek egy ilyen parádé utánTudom ajánlani a különféle honvédelmi témájú cikekk és posztok alatti kommenteket és a korábbi ellenzéki megnyilatkozásokat.
Hozzáteszem a HTKA fórumán is van egy jól behatárolható "görcsusz nerusz mindenszarusz ellopusz" betegségben szenvedő réteg, szóval nehezen hiszem el, hogy a "patás masiroztatja a szerencsétleneket" szalagcimmel ne találkoznánk egy parádé után, vagy hogy "biztos fosik a rencccer azé' jött fel ennyi katona Pestre", ...mert ugye ezek a Pzh-val is tömegbe akarnak lőni...stb.
És -mint egyébként mindenhol- nyilván a problémákból és visszásságokból könyvek tucatjait lehetne irni, szivesen fogadnék a baloldal szellemi szinvonalára egy pálinkában, hogy lenne-e hülye szöveg egy parádé után vagy sem.
Ha egyeseknek a LED fénye is öl, akkor ez simán...Én szerdán láttam olyan kommentet, hogy a Tokajba telepített radarral írccsák a népet
Én szerdán láttam olyan kommentet, hogy a Tokajba telepített radarral írccsák a népet Szóval biztos lennének érdekes kommentek egy ilyen parádé után
Akik pont az ellenkezőjét fájlalják mint a "mirekészűűnek??, az éhezők még megették vóna azt a tankot" réteg.Hozzáteszem a HTKA fórumán is van egy jól behatárolható "görcsusz nerusz mindenszarusz ellopusz" betegségben szenvedő réteg,
Akik pont az ellenkezőjét fájlalják mint a "mirekészűűnek??, az éhezők még megették vóna azt a tankot" réteg.
Ja igen... Meg a föld is lapos, csak nem értem, hogy miért nem esett még le senki az oldalán...Ha egyeseknek a LED fénye is öl, akkor ez simán...