Időutazók leszünk és megyünk harcolni az Ardenekbe?Sokkal durvább.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Időutazók leszünk és megyünk harcolni az Ardenekbe?Sokkal durvább.
Zalaegerszegen mi gyártjuk az új Shermanokat!új gyártású Shermaneket veszünk
Nyugalom, mutatom az utat10x10-es harcjárművel te nem viszel tankot sehová...
![]()
Jó ez, csak kanyarodni ne kelljenNyugalom, mutatom az utat:
![]()
2x 8x8-as csuklós összeépítésével gyárthatnánk Győrben a 16x16-osakat az egész világnak, gyorsan védesse le valaki.Jó ez, csak kanyarodni ne kelljen![]()
A "D-20"-at azert meg valahova heggeszd oda, azert megis itt irkalsz. . .2x 8x8-as csuklós összeépítésével gyárthatnánk Győrben a 16x16-osakat az egész világnak, gyorsan védesse le valaki.Lehetne kombinálni is, pl. az első IFV, hátul a mortar carrier...
![]()
Ahhoz előbb meg kell venni Pogánytól a licencet...A "D-20"-at azert meg valahova heggeszd oda, azert megis itt irkalsz. . .![]()
Khm......Megvesszük a Bömbi 6 liszenszét,és abból fejlesztünk 8x8,meg 10x10 változatot......
Ne fáradj.![]()
Ó,tisztában vagyok vele,hogy úgy sem fogjátok megérteni a tizedét sem,magam szórakoztatására fogom csinálni
Legalább te jól érzed magad.Ó,tisztában vagyok vele,hogy úgy sem fogjátok megérteni a tizedét sem,magam szórakoztatására fogom csinálni![]()
Es ehhez meg tudatmodositose kell, igazi mazlistaLegalább te jól érzed magad.
Sztem csak azt jelezték, hogy már unnyuk, annyiszor írtál már. Én meg elolvastam űket, mert horribile dictu! még érdekességek is voltak.Ó,tisztában vagyok vele,hogy úgy sem fogjátok megérteni a tizedét sem,magam szórakoztatására fogom csinálni![]()
Fillérekért.Ahhoz előbb meg kell venni Pogánytól a licencet...![]()
Nekem ez csak szórakozás, hobbi.Legalább te jól érzed magad.
Ejnye már.,...Fillérekért.
Mbombéról csak az Mbombe topikba... dél-afrikai dolgokról meg csak a dél-afrikai topikba.De majd inkább a haferosuervezesi rovatba csinálom,mert igazából oda való.
Nem,mert egyúttal haderő szervezési kérdés is lesz benne, több,mint Bombizes.Mbombéról csak az Mbombe topikba...
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..