Most érzek valamit! Bár lehe, hogy csak az ebédre evett bableves az...Mindegyiktől egy-egy papírt! Régen adtak kis maketteket is! Már az sem jár!![]()
Most érzek valamit! Bár lehe, hogy csak az ebédre evett bableves az...Mindegyiktől egy-egy papírt! Régen adtak kis maketteket is! Már az sem jár!![]()
Az csak a szélgörcs barátom! Legközelebb kísérd le egy kis karfiollal vagy karalábéval meg tojásos rántottával tormával!Most érzek valamit! Bár lehe, hogy csak az ebédre evett bableves az...

Egy ora Midjourney utan en is kepes voltam ilyen idetlen AI kepeket osszerakni meg par evvel ezelott.

És valaki ezért jó pénzt kapott...Egy ora Midjourney utan en is kepes voltam ilyen idetlen AI kepeket osszerakni meg par evvel ezelott.![]()
Szerencsére a kínos felvezető "animáció" csak pár másodperc.Egy ora Midjourney utan en is kepes voltam ilyen idetlen AI kepeket osszerakni meg par evvel ezelott.![]()
Nem szeretjuk oket…de hat kozos lakhatasra vagyunk itelve mar 14 eve kbNAV lesz az. @Kávé !
A leghalálosabb fegyver.NAV lesz az. @Kávé !

Nem mondtam, hogy kellemes leszNa újra tippelek safera:
APC (rozsomák), EWV, MRL, ATAG, Minelayer, Vshorad, Spaag, Attack helicopter, Ugv Uav, Himad, AEW&C,
elvégre valaki meglepetést írt..![]()

IllúziórombolóNem mondtam, hogy kellemes lesz![]()

Nem az a fajta meglepetes amire szamitasz amolyan autoszerelo kozli meglepi leszNa újra tippelek safera:
APC (rozsomák), EWV, MRL, ATAG, Minelayer, Vshorad, Spaag, Attack helicopter, Ugv Uav, Himad, AEW&C,
elvégre valaki meglepetést írt..![]()
Ennyi pénzből felújítani t72-t és a btr-t drága mulatság lenne.Nem az a fajta meglepetes amire szamitasz amolyan autoszerelo kozli meglepi lesz
Ennyi penzbol sokmindent lehet ertelmesen venni es meg tobb mindent lehet ertelmetlenul venni de hiszek magamnakEnnyi pénzből felújítani t72-t és a btr-t drága mulatság lenne.
De nem hiszek nektek.

Mégsem tartjuk meg az A4-eket és nekünk kell fizetni a hazaszállítást?Nem mondtam, hogy kellemes lesz![]()

Nyuszimotor váltja a BTRt és 4IG gyártású lepkeháló lesz a drón védelmi rendszer...Mégsem tartjuk meg az A4-eket és nekünk kell fizetni a hazaszállítást?![]()

A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..