Humor

 • Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

  Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
 • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

  Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

  Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

 • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

  --- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

  A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

  Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

  Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

  Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

LMzek 2.0

Well-Known Member
2020. április 4.
5 729
11 024
113
c67e8653e718ababe68be2f07f112b4d.jpg:confused::eek::rolleyes:;) + :hadonaszos:

:D :D :D


.
 

pöcshuszár

Well-Known Member
2019. március 21.
19 538
35 798
113
Micsoda siker termék az is! Jah, nem....
A Gripen is úgy lett exportálva, hogy 4 export partnerből 3-nál kibukott a korrupció.
Szerintem ez a gép egy műszaki zsákutca. De legalább mi ezt is megvettük... :(
A homosexualitás is "sikertermék" mostanában. Ha nem baj, akkor erre a "vonalra" sem ülnék fel! Hajrá!
 

jurgenbauer

Well-Known Member
2015. február 1.
21 914
68 275
113
Szarnak ránk. Bár egyelőre csak pisilnek. :D

 
 • Hűha
Reactions: jani22

pöcshuszár

Well-Known Member
2019. március 21.
19 538
35 798
113
Te most azzal érvelsz, hogy a Mirage drága. De ettől nem zsákutca csak drága.
Képességek tekintetében sokkal komolyabb gép a Gripennél.
Jobban gyorsul, jobban tartja meg a fordulókban az erejét, van IR BVR képessége, nagyobb a hatótávja, fegyverterhelése stb...
Minden téren komolyabb vas!
autos-kartya-jo_optimized-scaled.jpg