Te csak ne vicceskedj itten, mert Te is járhatsz hasonlóan...a nyulast akartam, de az már elcsépelt
Te csak ne vicceskedj itten, mert Te is járhatsz hasonlóan...a nyulast akartam, de az már elcsépelt
A halat nem teljesen értemTe csak ne vicceskedj itten, mert Te is járhatsz hasonlóan...
![]()

Az már a te bajod!A halat nem teljesen értem![]()

Hát. Ha Te rá tudsz venni egy macskát diplomáciailag, hogy cserélje el amit ellopott magának...Az már a te bajod!![]()

Okult erők, vagy okkult erők?Itt okult erők uralkodnak!
Te meg ne kötekedj mert értedOkult erők, vagy okkult erők?
...okkult nyilván!
De a terrorista nyusziról kiderült már, hogy tutáliber vagy tálib-e?
Szerintem, Ingyom. De ez csak feltételezés. Bingyom is lehet, csak kevésbé valószínű, ismerve a környék geo- és katonapolitikai dimenzióinak definitív határmezsgyéit, melyre még szuperponálódnak a környező országok mikro- és makroökonómiai szubsztanciáinak diverzifikációi.De a terrorista nyusziról kiderült már, hogy tutáliber vagy tálib-e?

Na jó, de a lét eszkatológiai manifesztációinak szortimentumra bonitált abszorbációit beleszámolták?Szerintem, Ingyom. De ez csak feltételezés. Bingyom is lehet, csak kevésbé valószínű, ismerve a környék geo- és katonapolitikai dimenzióinak definitív határmezsgyéit, melyre még szuperponálódnak a környező országok mikro- és makroökonómiai szubsztanciáinak diverzifikációi.
Szóval egyszerű a képlet.
![]()
Én meg csak egy inszeminátor vagyok!Na jó, de a lét eszkatológiai manifesztációinak szortimentumra bonitált abszorbációit beleszámolták?

Azt hittem, hogy a fentieket olvasva ez egyértelmű! Az ilyen fontos nézőpontok kihagyása egész egyszerűen ignorálná a hozzászólás komolyanvehetőségét.Na jó, de a lét eszkatológiai manifesztációinak szortimentumra bonitált abszorbációit beleszámolták?

A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..