Humor

340238778_975366790510692_6747644099668204791_n.jpg

Naaaa!...
...csak nem az egyik rokonom volt munkáltatójának az új autója?
...kamionos fuvarozó cége van. A feleségét, meg a lányát úgy indította el Horvátba' nyaralni jó pár éve, hogy az asszony Cliójának a csomagtartóját telepakoltatta a helótákkal gázolajjal teli marmonkannákkal, nehogy mán' kint tankolják azt a drága horvát gázolajat!:hadonaszos:

Holnap van a költészet napja, igaz ez inkább köpészet, de:
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Párhuzamos univerzumban:
  • " Kérem szíves elnézését, ha esetlegesen áthaladásommal megzavartam volna a tevékenységét.
  • Lajos, drága barátom, legyen üdvözölve!
  • Részesüljön Ön is szívélyes üdvözletemben, melyet kicsattanó boldogságom kísér!
  • Amennyiben nem téved az érzékelésem, tán az ebeinek a mozgásigényét elégíti ki?
  • Akkurátus megfigyelés, melyet teljes mértékben alátámasztok!
  • Kérem engedjen teret aggodalmamnak, melynek forrása az általam kifogásolhatónak talált viselete.
  • Helyesbítené kérem, hogy öltözékem mely kvalitásait nehezményezi?
  • Bocsásson meg, de előfeltételezésem áldozatául estem, miszerint a megjelenését kielégítőnek fogom vélni.
  • Továbbra sem interpretálom sikeresen a gondolatmenetét, ugyanis a saját meglátásom szerint öltözetem legkevésbé sem kivetnivaló.
  • Ez esetben kérem ne foglalatoskodjék tovább eme aggályommal, elfogadom a differens állásfoglalását.
  • Megjegyezném továbbá, hogy a problémásnak ítélt ruhadarabokat a mai nap délutáni óráinka egyikében öltöttem magamra.
  • Ennek tudatában kérem engedje meg, hogy legmélyebb sajnálatomat fejezzem ki a döntése iránt.
  • Köszönöm az együttérzését.
  • Örömömre szolgált eme találkozás, de most továbbállok.
  • Búcsúzom a legkorábbi szíves viszont látásig!
  • Legközelebbi ismételt találkozásunkat hasonlóképpen és epekedve várom! "

• Vicces
Reactions: Árpicsek
Kemény.....

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

:D