A kör négyszögesítése.
A csinos szőke közgazdász kolléganőmttől az egyik számomra kedvenc mondása: "Amit kerestek, az a kör jobb alsó sarkában van!"
A kör négyszögesítése.

Egyszer a választ is hallgasd meg:
Amikor a strigónak mondják,hogy,na térdelj csak le szépen....![]()
)
Egyszer a választ is hallgasd meg:
Sztem baromi egyszerűen eldönthető, h a transz nő nő-e. Meg.. Járnál vele?Egyszer a választ is hallgasd meg:
Nem járnék (és férfival sem, mielött jön a kérdés, mégis csak humorrovat ez), és szerintem csak két nem van, a többi faszkodás a biliben. (eltekintve pár nagyon-nagyon szerencsétlen embertől, akik úgy születnek ahogy, és akiket tényleg nem szabad ezért bántani)Sztem baromi egyszerűen eldönthető, h a transz nő nő-e. Meg.. Járnál vele?
És az lett a vége, h Marcit visszarendelte a Cica továbbképzésre az USAba.Nem járnék (és férfival sem, mielött jön a kérdés, mégis csak humorrovat ez), és szerintem csak két nem van, a többi faszkodás a biliben. (eltekintve pár nagyon-nagyon szerencsétlen embertől, akik úgy születnek ahogy, és akiket tényleg nem szabad ezért bántani)
És -ha megnézed- a homoszexuális Gulyás Márton sem mondja azt hogy a transznemű az nő/férfi. Sőt, azt is kimondja hogy ezt mint véleményt rákényszeríteni másra az nem demokratikus.
Szerintem tényleg érdemes megnézni, a fickó egy több órás kérdezéssorozatban lepte meg ezzel a Gulyást, aki elég összeszedetten tette helyre.
Bocsa a hosszú OFFért.

A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..