Humor

 • Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

  Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
 • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

  Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

  Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

 • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

  --- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

  A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

  Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

  Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

  Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

Árpicsek

Well-Known Member
2016. október 7.
2 756
11 950
113
349555416_511772764398518_8646317286347233094_n.jpg
 

pöcshuszár

Well-Known Member
2019. március 21.
23 832
47 148
113
Azt tudod, hogy a fószer emberi jogi, sőt LGBT+ aktivista? :) Nem gondoltam, hogy pont te, pont őt húzod elő a pakliból :D
:D
Áthoztam ide, hogy nagyon ne offoljuk szét az eredeti helyét.
És hogy válaszoljak, nem, nem az a "fószer" szerepel képen, akire te gondolsz.
A képen az ugandai TV Morning Breeze című műsor házigazdája Simon Kaggwa Njala van. Akire te gondolsz, az az Ő interjú alanya volt, akinek a képen szereplő jólszituált, kedves úriember feltette azt az ominózus, és a nyugati újságirói körökben oly nagyon kerülni kívánt kérdést, mely mára ikonikussá vált. :cool:
Pepe Julian Onziema egy transnemű férfi (azaz eredetileg nő).
 

enzo

Well-Known Member
2014. augusztus 4.
13 451
33 772
113