Humor

Érdekes, ilyen képet nem divat csinálni arról, hogy a komcsik hogyan exportálták politkájukat anno és ahova sikerült, ott valahol mindig milliók haltak meg (a saját népességből is, háború nélkül is.)

Nem vágom, hogy a humor topikban miért kell ilyen képeket betenni és főleg ennyire egyoldalúan. Ez így nettó faszság.

B+, HUMOR a topic cime ! Hova kellene ezt rakni, ha nem ide? Minden USvicc mellè rakjunk egy orosz viccet, a pc kedvéért, hogy " kiegyensulyozottan" mosolyogjunk? Minden szőke nő vicc mellé egy izmos macsó viccet stb. Eriggy màr....
Èn nagyon szellemesnek tartom a képet, mert minden benne van, főleg a kettős mèrce ( ahogy a szabadsàg szobor fàklyàjànak làngja tüzet okoz vilàgszerte...)
Rakj be orosz vicceket, szabad a pàlya!! De legalàbb legyen szellemes....

A szovjetek elhatározzák hogy vörösre festik a holdat

Tábornok Reagen elnöknek : Uram a szovjetek megkezdték vörösre festeni a holdat
Reagen : kitűnő fantasztikus !
A tábornok erre meglepődik
4 hónap elteltével a tábornok magas hangon jelenti Reagennek :

Uram ! A szovjetek vörösre festették a holdat és már vissza is tértek
Reagen erre csak annyit mond:Szuper! Most felmegyünk mi és belefestjük fehérrel hogy COCA COLA:D

Nem teljesen így van de emlékszek erre a viccre

Egy amerikai Moszkvàban jàrva megkèrdez egy oroszt, aki két kofferral éppen arra jàr, hogy mennyi az idő. Az orosz megnézi a karóràjàt és megmondja. Az amerikainak szemet szúr az orosz órâja ès megkèrdezi, mittud az óra. Az orosz azt vàladzolja, hogy mindent. Err az amerikai feltsz neki mindenféle kèrdéseket, az orosz nézi az óràjàt és mindenra vàlaszt ad. Az amerikai elismeri, hogy ő ilyen csodàlatos óràt nem làtott és ilyen bizony nincs az us- ben. Aztàn a vegén megkèrdezi az oroszt, hogy elutazik-e a kèt kofferral. À, dehogy, vàlaszol az orosz, azokban van az elem az óràmhoz. :)

• Tetszik
Reactions: szegcsab
Ez felháborító ! Mi folyik itt gyöngyösön ? Egy döntetlennel kiegyeztem volna, de akkor hol lenne a "minden nép egyenlő" elve ? :eek:

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

• Tetszik
Reactions: Luthero
giphy.gif

Ez felháborító ! Mi folyik itt gyöngyösön ? Egy döntetlennel kiegyeztem volna, de akkor hol lenne a "minden nép egyenlő" elve ? :eek:

Nem tudom eldönteni,hogy sírjak,vagy nevessek .:confused:

• Tetszik
Reactions: aquarell

22:05-től 22:55-ig. :D

Jack és Iván találkoznak, és arról kezdenek el beszélgetni, hogy melyik országban nagyobb a demokrácia:
- Nálunk olyan nagy a demokrácia, hogy én elmegyek a Fehér Házhoz, és simán lepisálom a kerítést, ha akarom. - mondja Jack.
- Nálunk olyan nagy a demokrácia - kezdi el beszédét Iván - hogy én elmegyek a Kremlbe, és a Lenin Mauzóleum tövében szarok egyet, ha akarok.
Jack már bánja, hogy túl nagyot hazudott, próbál enyhíteni a dolgon:
- Az igazság az, hogy én azért körülnézek, nem e látja valaki.
Mire Iván:
- Hát azért én se tolom le a gatyámat.