Nem nőttünk fel rajta Kiolvastuk, és honvédségi hivatalos segédeszközként is funkcionáltÉrtem! Szóval ti ilyen nőttetek fel! Odavas manón meg szakálas medúzán!
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Nem nőttünk fel rajta Kiolvastuk, és honvédségi hivatalos segédeszközként is funkcionáltÉrtem! Szóval ti ilyen nőttetek fel! Odavas manón meg szakálas medúzán!
Kiképzési segédlet! ÉrtemNem nőttünk fel rajta Kiolvastuk, és honvédségi hivatalos segédeszközként is funkcionált
Voltak benne jó csajok is és a 90-es években azért már ritkították a dzsumbujt...Értem! Szóval ti ilyen nőttetek fel! Odavas manón meg szakálas medúzán!
ŐKelMét önként kölcsön adni! Ez kimeríti a bajtàrsiasság fogalmát!Én kaptam ajándékba egy ÖKM-et,( Öreg Katonák Magazinja) mikor bevonultam, vatta új volt.... Elkérték az öregek, és két nap múlva úgy hozták vissza, hogy 3 lapból állt. Az első hátsó fedőlap, meg az egy centi vastag közepe Próbáltam kicsit szétszedni, de ilyenkor a lapok összeragadása végett illúzióromboló volt a 2 fejű 4 mellű csajok látványa
Mi azzal a baj? Nem voltunk mi látens pedók...még ma sem. Az őszibarack is szőrős volt.Elmentek ti a búba! Mikor anno a szőrős hónalj volt a divatos!
Ja, megy itt a finnyáskodás, hogy szőrös meg nem a legfiatalabb, aztán a 2 hónap alapkiképzés végére már attól felállt, ha női vázas biciklit láttam!!! (Igazából még az sem kellett)ŐKelMét önként kölcsön adni! Ez kimeríti a bajtàrsiasság fogalmát!
Mi azzal a baj? Nem voltunk mi látens pedók...még ma sem. Az őszibarack is szőrős volt.
Jó neked!!!!! Én az ablakot nem mertem kinyitni szellőztetni, mert ha volt egy kis huzat, moshattam fel a padlót Te még jól jártál...a körletben viszonylag kevés volt a női vázas bringa De ablak sok voltJa, megy itt a finnyáskodás, hogy szőrös meg nem a legfiatalabb, aztán a 2 hónap alapkiképzés végére már attól felállt, ha női vázas biciklit láttam!!! (Igazából még az sem kellett)
Én kaptam ajándékba egy ÖKM-et,( Öreg Katonák Magazinja) mikor bevonultam, vatta új volt.... Elkérték az öregek, és két nap múlva úgy hozták vissza, hogy 3 lapból állt. Az első hátsó fedőlap, meg az egy centi vastag közepe Próbáltam kicsit szétszedni, de ilyenkor a lapok összeragadása végett illúzióromboló volt a 2 fejű 4 mellű csajok látványa
Kopasz újságja volt.... az enyém...nyalván direkt történt...én pedig nem akartam minden lapról DNS tesztet venni, hogy ki volt az a paraszt Örültem hogy visszakaptam...persze csak az első pinanyalatban míg bele nem akartam khmmm olvasniEzek nem hallottak még papírzsepiről? Vagy ez ilyen perverzió volt, megpocsékolni az újságot?
Vicces de velünk hasonló már volt
Többféle további megfejtése is ismert volt, mint pl ÖnKielégítő Magazin, vagy Österreichische Kultur MagazinÉn kaptam ajándékba egy ÖKM-et,( Öreg Katonák Magazinja)
Az első megfejtésedet csak iszonyúan pironkodva tudtam elolvasni, és mindenki helyett szégyenlem magam mert ilyen nincs, A 2. a rendes megfejtés, de mivel nem tudok németül, nekem a húgom akkori faszija az Öreg Katonák Magazinját mondta (nyilván nem az), és hozzátette hogy mivel ez a neve, kopaszon nem csak a számat és a kezemet égeti, hanem mást is -Ha nem rendeltetésszerűen használom)Többféle további megfejtése is ismert volt, mint pl ÖnKielégítő Magazin, vagy Österreichische Kultur Magazin
Sextus, sextus te kis csalafinta rosszfiú...Az első megfejtésedet csak iszonyúan pironkodva tudtam elolvasni, és mindenki helyett szégyenlem magam mert ilyen nincs, A 2. a rendes megfejtés, de mivel nem tudok németül, nekem a húgom akkori faszija az Öreg Katonák Magazinját mondta (nyilván nem az), és hozzátette hogy mivel ez a neve, kopaszon nem csak a számat és a kezemet égeti, hanem mást is -Ha nem rendeltetésszerűen használom)
Lehet, hogy ott is ÖKM-tél!de akkor miért az ukrán topikban?
ÖLM miatt tuti nem...még választékosan is írtam....szerintem csak anomália, hisz nem feltételezem egyik moderátorról, üzemeltetőről, hogy ok nélkül tenne velem ilyet! Ezzel le is zártam!Olyan nekem is volt! Bünti lehetett volna?! Túl sok volt az ÖKM?
Nyílván nem. de téma le is zárva...Lehet, hogy ott is ÖKM-tél!
Mert ukrán volt az ÖKM!de akkor miért az ukrán topikban?
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..