Én egy sörétes valamit tervezek erre a célra használni, csak a beszerzés körülményes...@Árpicsek , ezek után javasolnám az alábbi gyógypisztoly használatát. Külsőleg és szájon át bevéve is hatásos.

Én egy sörétes valamit tervezek erre a célra használni, csak a beszerzés körülményes...@Árpicsek , ezek után javasolnám az alábbi gyógypisztoly használatát. Külsőleg és szájon át bevéve is hatásos.

Írasd fel orvossal.Én egy sörétes valamit tervezek erre a célra használni, csak a beszerzés körülményes...

Nem működik. Bevinnének a zártosztályra...Írasd fel orvossal.
Megérdemelnéd.Nem működik. Bevinnének a zártosztályra...

És az miért baj?!Nem működik. Bevinnének a zártosztályra...

Végsősoron...És az miért baj?!

Erős forint,erős forint megidezlekÁltalában így szokott lenne, ha valamelyik topik felpörög akkor, hogy abból a témából lesz valami bejelentés

Én se nézem a közmédiát, nem akarok xanaxon élniKanyarban megelőztél. Nem vagyok a közmédia nézője

Én csak akkor szoktam mikor szar a kedvem aztán oda kapcsolok és rájövök hogy lehet meg szarabb isÉn se nézem a közmédiát, nem akarok xanaxon élni

csináljunk fizetésemelés topikot is, hátha.....Általában így szokott lenne, ha valamelyik topik felpörög akkor, hogy abból a témából lesz valami bejelentés

A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..