Ha, és amennyiben megnyerem a lottó ötöst...veszek nektek egy nőt.

Tetszik az ötlet. De a feleségem nem likeolja.Ha, és amennyiben megnyerem a lottó ötöst...veszek nektek egy nőt.![]()
A tieidhez naggyon naggyon nehéz hozzászokni

Ilyen ötleteim kapcsán, ha a párom háborog, letudom egy odavetett "frigid" szóval, mert kemény vagyok. Jöhetne viszont valaki, aki bemegy a sapkámért, mert lefagy a fülem a kapu előtt.Tetszik az ötlet. De a feleségem nem likeolja.

Egyszer egy ismit chaten infósok szivattak, keménykedtek vele. Aztán kari bulin összefutottak.

Soha nem tennének ilyet a gyerekeim. Általában verseny van, h ki hoz nekem sört, miben segíthetnek. Persze focizok velük, játszunk, stb. Olyan, mintha szuperhős lennék (a számukra) és tudom, h nélkülük egy hedonista kis bal... lennék. Soha, egy percig nem bántam meg...most a nagy pont csokit kínál... Értitek gondolom. Bocs az offért
Hát, ha gondolod Erdélyi Folyékony Takarót tudok vinni. De csak szigorúan láz alapút, mert mostanság puhapöcs vagyok e tekintetben.Ilyen ötleteim kapcsán, ha a párom háborog, letudom egy odavetett "frigid" szóval, mert kemény vagyok. Jöhetne viszont valaki, aki bemegy a sapkámért, mert lefagy a fülem a kapu előtt.![]()
Tapló-nyelvűeknek való minden 48-52 fok feletti és köszi!Hát, ha gondolod Erdélyi Folyékony Takarót tudok vinni. De csak szigorúan láz alapút, mert mostanság puhapöcs vagyok e tekintetben.
Még az AKK (Anti kuc-kuc) is csak 45 fokos
Mi a kereszt neve?

A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..