Humor

425306752_7163277860433618_7088116284447332238_n.jpg

Á, nem elég elvetemültek, hogy hátulról fejbe csapjanak egy baltával...
Meg ha mégis igen, mi a fenét kezdjenek egy ekkora böhöm tónustalan testel? Megmozdítani is kurva melós!
Gyakorlatilag csak egy gödör mellett állva vagy egy éhes disznókkal teli ólban lehetne kifingatni, hogy ne legyen nyoma... :D
Mondjuk, szeretem a gombát...
Jegyzetelünk!:hadonaszos:

;)

Ma reggel voltam tüdőszűrésen, ahol hallgattam két 80+ éves öregasszony beszélgetését:
  • Az én anyám mindig azt mondta, hogy nagy szégyen lenne egészségesen meghalni, mert aki egészséges, az sose hal meg.
  • Az én anyám 103 és fél évig élt!
  • Az semmi az én anyám 104 éves korában halt meg.
  • De a maga anyja szeptember 8.-án született. Az én anyám meg augusztus 24.-én!
  • Igen, tudom. Az én anyám mindig figyelte a maga anyját.
  • Tudom azt én is, hogy éveken át figyelte. De az én anyám is figyelte ám a magáét!

Ma reggel voltam tüdőszűrésen, ahol hallgattam két 80+ éves öregasszony beszélgetését:
  • Az én anyám mindig azt mondta, hogy nagy szégyen lenne egészségesen meghalni, mert aki egészséges, az sose hal meg.
  • Az én anyám 103 és fél évig élt!
  • Az semmi az én anyám 104 éves korában halt meg.
  • De a maga anyja szeptember 8.-án született. Az én anyám meg augusztus 24.-én!
  • Igen, tudom. Az én anyám mindig figyelte a maga anyját.
  • Tudom azt én is, hogy éveken át figyelte. De az én anyám is figyelte ám a magáét!
Hasonló élethelyzet, bár én állatorvosi rendelőben ültem, ölemben a macskánkat tartó kosár. Macseknek összvissz ennyi szerep jut a storyban. Velem szemben, a kutyás helyen egy idős hölgy a kutyájával. Ilyen Westi, vagy bichon havanese, vagy valami kis szőrcsomó. Jön egy fiatal hölgy ölében a hasonló formájú-méretű kutyáját, majd mivel az amolyan izgága fajta, a kishölgy rászól az ölebre:
- Fifi, nyughass!
Mire az idő hölgy nagy örömmel:
- Aranyoskám! A maga Fifikéjét is Fifikének hívják?
....
Nem igazán lett volna ildomos ott helyben ordítva röhögni, de szerencsére hamar behívtak, és megoldódott a feszültség. A többiek a váróban azért görcsösen igyekeztek nem egymásra nézni... :D

Hasonló élethelyzet, bár én állatorvosi rendelőben ültem, ölemben a macskánkat tartó kosár. Macseknek összvissz ennyi szerep jut a storyban. Velem szemben, a kutyás helyen egy idős hölgy a kutyájával. Ilyen Westi, vagy bichon havanese, vagy valami kis szőrcsomó. Jön egy fiatal hölgy ölében a hasonló formájú-méretű kutyáját, majd mivel az amolyan izgága fajta, a kishölgy rászól az ölebre:
- Fifi, nyughass!
Mire az idő hölgy nagy örömmel:
- Aranyoskám! A maga Fifikéjét is Fifikének hívják?
....
Nem igazán lett volna ildomos ott helyben ordítva röhögni, de szerencsére hamar behívtak, és megoldódott a feszültség. A többiek a váróban azért görcsösen igyekeztek nem egymásra nézni... :D
2 ürge 10 percig vitatkozott, h a mellettem ülő csajnál milyen fajta kölyökkutya van, mikor szóltam nekik, h nyuszi.