Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Jegyzetelünk!Á, nem elég elvetemültek, hogy hátulról fejbe csapjanak egy baltával...
Meg ha mégis igen, mi a fenét kezdjenek egy ekkora böhöm tónustalan testel? Megmozdítani is kurva melós!
Gyakorlatilag csak egy gödör mellett állva vagy egy éhes disznókkal teli ólban lehetne kifingatni, hogy ne legyen nyoma...
Mondjuk, szeretem a gombát...
De finom legyen az a gomba!Jegyzetelünk!
Azért ez már durva...
Hasonló élethelyzet, bár én állatorvosi rendelőben ültem, ölemben a macskánkat tartó kosár. Macseknek összvissz ennyi szerep jut a storyban. Velem szemben, a kutyás helyen egy idős hölgy a kutyájával. Ilyen Westi, vagy bichon havanese, vagy valami kis szőrcsomó. Jön egy fiatal hölgy ölében a hasonló formájú-méretű kutyáját, majd mivel az amolyan izgága fajta, a kishölgy rászól az ölebre:Ma reggel voltam tüdőszűrésen, ahol hallgattam két 80+ éves öregasszony beszélgetését:
- Az én anyám mindig azt mondta, hogy nagy szégyen lenne egészségesen meghalni, mert aki egészséges, az sose hal meg.
- Az én anyám 103 és fél évig élt!
- Az semmi az én anyám 104 éves korában halt meg.
- De a maga anyja szeptember 8.-án született. Az én anyám meg augusztus 24.-én!
- Igen, tudom. Az én anyám mindig figyelte a maga anyját.
- Tudom azt én is, hogy éveken át figyelte. De az én anyám is figyelte ám a magáét!
2 ürge 10 percig vitatkozott, h a mellettem ülő csajnál milyen fajta kölyökkutya van, mikor szóltam nekik, h nyuszi.Hasonló élethelyzet, bár én állatorvosi rendelőben ültem, ölemben a macskánkat tartó kosár. Macseknek összvissz ennyi szerep jut a storyban. Velem szemben, a kutyás helyen egy idős hölgy a kutyájával. Ilyen Westi, vagy bichon havanese, vagy valami kis szőrcsomó. Jön egy fiatal hölgy ölében a hasonló formájú-méretű kutyáját, majd mivel az amolyan izgága fajta, a kishölgy rászól az ölebre:
- Fifi, nyughass!
Mire az idő hölgy nagy örömmel:
- Aranyoskám! A maga Fifikéjét is Fifikének hívják?
....
Nem igazán lett volna ildomos ott helyben ordítva röhögni, de szerencsére hamar behívtak, és megoldódott a feszültség. A többiek a váróban azért görcsösen igyekeztek nem egymásra nézni...
Hogy lerohanta a "csajt"!