Humor

Ha már haditechnikai fórum:

433773264_853721263433458_6737193060469845613_n.jpg

• Tetszik
Reactions: Pogány
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Az alap:

Tényleg, nektek ki a kedvenc aerobic bajnokotok? :)

Nemrég cseréltem a párom (aki nő - ma már megjegyzendő) villanytűzhelyét.
Kértem, h nyomja le az összes kismegszakítót, fi-relét, stb. Szerszámosládám növényteleltetés miatt nehezen megközelíthető így svájci bicsak elő.
Persze másfél perc után megrázott az áram. Kimegyek a szekrényhez, alsó sor áram alatt. Kérdezem, h WTF?
-Nem mondtad, h az alsó sort is.
Ennyit a "mindent" szó női értelmezéséről. :D

Nemrég cseréltem a párom (aki nő - ma már megjegyzendő) villanytűzhelyét.
Kértem, h nyomja le az összes kismegszakítót, fi-relét, stb. Szerszámosládám növényteleltetés miatt nehezen megközelíthető így svájci bicsak elő.
Persze másfél perc után megrázott az áram. Kimegyek a szekrényhez, alsó sor áram alatt. Kérdezem, h WTF?
-Nem mondtad, h az alsó sort is.
Ennyit a "mindent" szó női értelmezéséről. :D
ILYESMIT SOSEM BIZUNK NORE!!!!! Eletveszelyes. Honnan tudna, hogy nez ki a megszakito, rele, biztositek, fokapcsolo? Ez olyan, mintha nekem kene a piros 10 arnyalatat felsorolnom... :D eselytelen, pedig a nok kenik-vagjak.

Nemhiaba van az a szabaly a villamos muveknel, hogy annak a kolleganak, aki aramtalanitotta az adott szakaszt, a munka megkezdese elott szemelyesen meg kell fognia az adott berendezes amugy élő részét.

Nem csak a majmok tudnak ügyesek lenni!

Előzmény:

ILYESMIT SOSEM BIZUNK NORE!!!!! Eletveszelyes. Honnan tudna, hogy nez ki a megszakito, rele, biztositek, fokapcsolo? Ez olyan, mintha nekem kene a piros 10 arnyalatat felsorolnom... :D eselytelen, pedig a nok kenik-vagjak.

Nemhiaba van az a szabaly a villamos muveknel, hogy annak a kolleganak, aki aramtalanitotta az adott szakaszt, a munka megkezdese elott szemelyesen meg kell fognia az adott berendezes amugy élő részét.
Előtte megmutattam, h hol és mit. Lehet így gondolta a holtodig lant. :D Nyilván barom+lusta voltam (egy oda-visszát akartam spórolni), ezt elismerem.