Humor

HÁT PERSZE! :D

Az mi az isten nála, kerítésből deszka? Még kínosabbak tőle a képek, egész egyszerűen mindig túltolják a hülyeséget. Walking sticks, wooden stick még a kezében, persze-persze, praktikus, tán aludni is azzal szokott. Majd még az is kiderül, hogy gyaloglás közben pár gaz FPV-t is levert vele.

121004306_3301473566631469_2085235313213071354_n.jpg

Egy dél-tengeri sziget híres arról, hogy tele van kiéhezett nőkkel. Özönlenek is a férfi turisták az egész világról, a helyi hatóságok azonban a génállomány védelme érdekében bevezetik, hogy a férficsoportokat csak akkor engedik be, ha a péniszük átlaghossza eléri a 15 cm-t.
Így történik, hogy három havert a repülőtéren "minőségellenőrzés" alá vetnek. Bemegy az első, lemérik: 22 cm. Jön a következő, nála 18 cm-t mérnek. Végül az utolsó fickó kerül sorra, de nála mindössze 5 cm a mérési eredmény. Azonban pont kijön így is a 15-ös átlag, így beléphetnek. Mondja az első csávó:
- Még szerencse, hogy ilyen nagy a f.szom.
A második is megszólal:
- Igaz, nekem kisebb, de én is az átlag felett vagyok.
Végül a harmadik is kommentálja az eredményt:
- Szerencsétek, hogy akkora merevedésem volt, mint még soha, különben most mindhárman fordulhatnánk vissza!

Egy kis kritika
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

• Tetszik
Reactions: LMzek 2.0
"Új Magyar Birodalmi Mozgalom"

Ez halál komoly! :D

(Lásd a híreket!)
Aztán kiderül, mint anno (bácsfidiána, szegedicsanád, stb.), h azért zs.dózhattak, mert a megbízó megengedte. Remélem cham-trail meg gyíkember frakciójuk is lesz. Amúgy ezek mennyit keresnek? Vagy kirúgott éjjeliőrként, nyugdíjas munkásőrként ráérnek?

Aztán kiderül, mint anno (bácsfidiána, szegedicsanád, stb.), h azért zs.dózhattak, mert a megbízó megengedte. Remélem cham-trail meg gyíkember frakciójuk is lesz. Amúgy ezek mennyit keresnek? Vagy kirúgott éjjeliőrként, nyugdíjas munkásőrként ráérnek?
A nevük a lényeg!

Mint SW rajongó úgy elképzelem:
Star-Wars-Vader-Empire-Poster.jpg

Más.
Legalja?

• Tetszik
Reactions: rappali_
A nevük a lényeg!

Mint SW rajongó úgy elképzelem:
Star-Wars-Vader-Empire-Poster.jpg

Más.
Legalja?
Ejha. Pedig egyetemistaként a másnapokon trash horrort néztünk (pl. Náci zombik :D), de ebbe már bele forgattam. Így képzelem a homár poresz intrót, de lehet, h nem is második vh-s film ez csak egy sima black friday vagy dusordzsflojd tünti feldolgozás.