Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
hát... azért azt tudva, hogy hány ember, köztük rengeteg gyerek fullad vízbe, kicsit ízléstelen 'poén'
ha ez a válaszod nem a "humor"ba lett volna, ide került volnahát... azért azt tudva, hogy hány ember, köztük rengeteg gyerek fullad vízbe, kicsit ízléstelen 'poén'
Mondja az angol/izraeli szabadságharcos? Ne viccelj már. Hány ember és gyerek is lett szarrábombázva?hát... azért azt tudva, hogy hány ember, köztük rengeteg gyerek fullad vízbe, kicsit ízléstelen 'poén'
Nem kívánom senkinek, hogy a saját bőrén kelljen megtapasztalnia milyen lehet elmenekülni a hazájából.ha ez a válaszod nem a "humor"ba lett volna, ide került volna
Ebben igazat adok. De amúgy a nagy részük nem valódi menekült.Nem kívánom senkinek, hogy a saját bőrén kelljen megtapasztalnia milyen lehet elmenekülni a hazájából.
És nem is gondolom, hogy feltétlenül a menekülők jó részének a személyes hibája lenne,
sokkal inkább a csempészhálózatoké és akik elősegítik a machinációikat.
Azoknak a gyerekeknek a halálát sem kívánta senki, IL sem. És én sem.Mondja az angol/izraeli szabadságharcos? Ne viccelj már. Hány ember és gyerek is lett szarrábombázva?
A
Tök mindegy. Még ha csak azért megy el, mert jobb életet szeretne, ki hibáztathatja őket?Ebben igazat adok. De amúgy a nagy részük nem valódi menekült.
Ebbe nem akarok belemenni de elég vérszomjas voltál mikor kitört arrafelé a balhéAzoknak a gyerekeknek a halálát sem kívánta senki, IL sem. És én sem.
Most is az vagyokEbbe nem akarok belemenni de elég vérszomjas voltál mikor kitört arrafelé a balhé
Nagy emberjogi kópé vagy te. Csak általában kissé részrehajlóMost is az vagyok
De Gaza az már futottak még kategória. SY most érdekesebb, meg LB
Ki nem az.Nagy emberjogi kópé vagy te. Csak általában kissé részrehajló
Amúgy felétek az ilyen térképeket, zug Adolfstein-ek delirálják?tessék, humor
Az egész egy 'hírre' utal, vmi nagyon nemzethy srácon volt valami Temu-s felvarró 'Nagy Izrael' térképpel,Amúgy felétek az ilyen térképeket, zug Adolfstein-ek delirálják?
Pin@.Akkor dobj be valami olyan témát, amin örömködünk, és a MH-el kapcsolatos. De nekem már az is oké, ha egyszerűen csak Magyarországgal kapcsolatos, és örülni lehet neki. Kíváncsi vagyok, várom....
Jó volna kicsit bövebben...
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..