Humor

A pakisztáni nemzeti légitársaság megindítja Párizsi járatát (kíváncsian várom a New York-i járat indításának a plakátját)

80982a6e628c853ea1ed6cf2faf0fd9b.jpg

Ez még csak nem is vicc.
Amikor megkérdezek biztos pártválasztókat (lényegtelen az oldal), hogy olvasták e George Orwell e két regényét, persze rendre kiderül, hogy nem.
Azért az mindent érthetővé tesz...
Ahogy a Szép új világ című is kötelező kéne, hogy legyen.
Meg filmben (én csak abban láttam) pl. a Mechanikus narancs, az eredeti Majmok bolygója.
Vagy Merle-től a Mesterségem a halál.
Amikor valaki kiáll ma sokak számára sajnos újra szalonképesnek tűnő eszmék, tettek mellett, akkor gyanús, hogy nem olvasta ez utóbbi regényt.
Vagy igen!?:eek:

De ha már humor topik, akkor természetesen a Szexmissziót is a képre kellett volna tenni!

Ez még csak nem is vicc.
Amikor megkérdezek biztos pártválasztókat (lényegtelen az oldal), hogy olvasták e George Orwell e két regényét, persze rendre kiderül, hogy nem.
Azért az mindent érthetővé tesz...
Ahogy a Szép új világ című is kötelező kéne, hogy legyen.
Meg filmben (én csak abban láttam) pl. a Mechanikus narancs, az eredeti Majmok bolygója.
Vagy Merle-től a Mesterségem a halál.
Amikor valaki kiáll ma sokak számára sajnos újra szalonképesnek tűnő eszmék, tettek mellett, akkor gyanús, hogy nem olvasta ez utóbbi regényt.
Vagy igen!?:eek:

De ha már humor topik, akkor természetesen a Szexmissziót is a képre kellett volna tenni!

Na és a 22-es csapdája?