Humor

• Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

• Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

fip7

Well-Known Member
2011. november 9.
19 853
63 507
113
487510072_1209004740587411_3070012209674475809_n.jpg

SirHiggins

Well-Known Member
2018. november 13.
21 277
28 172
113
csattanó a végén :D
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

• Hűha
Reactions: fip7

AlbaRegia

Well-Known Member
2019. december 23.
768
1 906
93

Arra kíváncsi vagyok hogy az EU mit fog tenni ha az amerikaiak tényleg elvennék Grönlandot a Dánoktól

• Tetszik
Reactions: fip7

Sunlight56

Well-Known Member
2022. március 1.
2 817
22 347
113
Egy igaz történet a régi, átkosból:
Hol volt hol nem volt, egy katonai kiképzés során beutaltak 3 nap munkaszolgálatra egy konzervgyárba. Annak idején ez kitüntetés számba ment, hiszen ott fulladásig teleehettük magunkat jobbnál jobb falatokkal abban a sovány szűkös időkben is.
Egy ilyen nagyobb falatozásnak meg is lett a hatása -el kellett menni sürgősen csatlakozásra..
A nagy sietségben belépve az illemhelyiségbe - földbe gyökerezett a lábam, az állam csörömpölve koppant a padlón - mint a mesében az egymás mellett sorakozó ülőhelyek ajtajai úgy néztek ki mint ha egy Western filmben lettem volna: Még ülő helyzetben is be - ki lehetett látni a trónolót, az arcát valamint a trónszék szélét is, a lábaival, mert csak középen volt ajtó darabka, és az is lengő csuklópántos - tehát bezárni sem lehetett.
No de a szükség törvényt bont ez nem változtatott a tényen ha még tovább morfondírozok, lekésem a csatlakozást tehát a tettek mezejére léptem azaz ültem.
Néhány belevaló ifjú gyári melóssal jól összehaverkodtam, másnap rá mertem kérdezni a talányra, miért lett ez rendhagyó módon így átalakítva súrolva a közszemérem sértés határait?
Egyszerű- mondta a megkérdezett, kissé vihogva. Nemrégiben arra járt az üzemi párttitkár, és betévedve a helyiségbe, dolgát végezve egyszer csak unalmában a falon lévő firkálmányokat kezdte böngészgetni.. Tudjátok milyen a magyar ember (elég hülye) és egymásra licitálva kezdték a melósok megörökíteni azt hogy az éjszakai műszak leple alatt ki és mit csinált ott s szíve választottjával.. No az egyik felirat lehet hogy elevenében vágott mert mint rossz nyelvek mondják, kiviharzott a budiból, rendesen be sem gombolkozva vöröslő fejjel, egy szó nélkül becsapta az ajtót tán a vakolat is hullott a falról.. Másnap felvonultak a TMK asztalosai és átszabták western stílusra a fülkék ajtajait, valamint olajfestékkel gondosan mindent párszor átmázoltak.
Aki nem hiszi járjon utána..

• Hűha
Reactions: misinator

wankel

Well-Known Member
2016. december 23.
906
4 070
113
Egy vicc a “régi” időkből:
A korán megözvegyült anyuka egyedül neveli a lányát, aki lassan eladósorba került. Egyszer haza is állít a lány egy pasival és ezt mondja a mamának:
-Anyám, ez itt a Pista, az én szerelmem és mától velünk fog lakni!
Az asszony bele is egyezett mivel a gyereke boldogsága a legfontosabb.
Lassan múlnak a napok és a lány elkezd panaszkodni a párjára, mondván, hogy néha fájdalmas az együttlét vele mert túl nagy a szerszámja, ezért el kellene küldeni a háztól.
-Kedves lányom, szerintem csak elnézted a dolgokat, kevés neked a tapasztalatod ezen a téren, de majd ma én alszom a Pistával és majd leellenőrzöm a dolgokat!
Másnap így szól anyuka a lányához:
-Hát igazad volt édes lányom, a Pistának tényleg jócskán átlagon felüli méretű a szerszámja. Ami az elküldést illeti, vagy te mész el a háztól, vagy pedig én, de a Pista az marad!!!

• Vicces
Reactions: misinator