Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Csak mert igénylitek azt, hogy legyenek új pártok és politikusok a 2018-as választáson:
http://propeller.hu/itthon/3266507-itt-uj-gazdapart-reszkessetek-gep-elott-ulo-fiatalok
IMÁDOM a MESTERT!
Aki mer az nyer. Néha ha kockáztatsz a piacokon, veszteni is fogsz. A lényeg az, hogy van még azért neki miből aranyszínű irodában unatkozni, mikor a saját repülővel megérkezik valamelyik random külföldi hoteljében eltöltött kis pihi után.
Olyan jól embert faragtak belőle a katonai suliban, hogy nézd csak meg, Ő LETT A VILÁG LEGHATALMASABB EMBERE!
A MESTER!!!
Nincs hatalma felettem, azt mégis MESTTTTERnek hívomAmerikai Egyesült Államok, Kanada topikból:
Lányt erőszakolja a házmester a lépcsőházban.
Az sikoltoz az anyjának:
- Idesanyám, idesanyám!
Erőszakol a házmester!
...A MESTER!!!...
...A MÁGUS!!!
Zsolti: Nem vagy Te Stockholm-szindrómás!?![]()
Nyilván a savanyú képét, kisírt szemeket még jobb volt nézni, egyértelműA MESTER győzelmeben a mâsodik legszebb dolog, hogy az a pókhàlós p.... Clintonné vesztett. A 700 mio usd arab tamogatàs ellenère!![]()
Ez siman utotte a berlini fal leomlasat. Orok emlek.Nyilván a savanyú képét, kisírt szemeket még jobb volt nézni, egyértelmű! Utána meg a tengernyi toporzékoló szélsőséges liberális ökröt, akik ordibálva aggódtak a safe-spaceük jövőjéért
!
Vègre nem azt a nagyseggű Michelle-t kell nézni!Melanie-t, Ivankat, es Tiffany-t se felejtsuk el!![]()
Meghalt a csalàd disznója.
Bocsika!Mondjuk én a házasságunk eljén voltam így az oldalbordával,hogy bármit meg ígértem neki,mondván az nem lehet, hogy már ígérni sincs miböl.,...
![]()
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..