Ja, azert mert scattered... veletlenul sem a GDP, munkanelkuliseg, komcsi ellenzek, kulpol, honvedelem miatt. Az meg eleg egyszeru trukk, hogy a liberalis propaganda ele beteszel egy masik kepet ami kozelebb all az igazsaghoz, igy talan paran errol is elhiszik, hogy igaz.
Ja, azert mert scattered... veletlenul sem a GDP, munkanelkuliseg, komcsi ellenzek, kulpol, honvedelem miatt. Az meg eleg egyszeru trukk, hogy a liberalis propaganda ele beteszel egy masik kepet ami kozelebb all az igazsaghoz, igy talan paran errol is elhiszik, hogy igaz.
Azon visítottam amit a riporterek meg testőrök le szaladgáltak vele.Van kocsmázós,sörözős videójuk is,Medvejevvel megállnak a limókkal a bár előtt,és bemennek szürcsölni. Van sok amatőr,telós felvétel is róluk,akkora diktátor,hogy mindenki ölelgeti,meg rázza a kezét otthon, bárhol megy a nép közé,valami 80/80+ %a támogatottsága otthon, ami ha kivesszük belöle a "hagyományos" ott megszokott felfelé kerekítést,akkor is nagyjából dobogós világ viszonylatban.

ok, akkor beneztem, sorryRelax, ez a humor topik. (nevessünk néha magunkon is)
ok, akkor beneztem, sorry
Bakker, pont vacsorázok... Nemár. Ilyenkor spenótot linkelsz, van benned jó ízlés?

Este hat óra után!?Bakker, pont vacsorázok... Nemár. Ilyenkor spenótot linkelsz, van benned jó ízlés?
![]()

Ha panoz eszembe jut akkor már tudom, hogy nem álom volt.Este hat óra után!?
Aztán reggel még ébredéskor meg nem tudod eldönteni, hogy a hülyeségeket a HTKA-n olvastad e, vagy már álmodtad?![]()

A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..