Humor

notaricon

Igen, ezért is hezitáltam, hogy be tegyem-e. Viszont a helyzet az, hogy ez a valóság. Sokkal primitívebb eszközökkel az ókorban tudtak tartós hidakat építeni. Míg ez a híd elvileg hurrikán álló lett volna.... Ha innen nézzük egyrészt nevetséges a dolog, másrészt tragikus. Hogy kaphatott egyáltalán mérnök diplomát az aki ezt tervezte? A kivitelezők közül nem volt senki aki szólt volna, hogy "figyu lányok, szerintem hibásan vannak tervezve a csomópontok? " Ez a döbbenetes.

Ha jól vettem ki az összeszerelést k*rták el. Felrakták a hidat, majd utána akarták a pilont. Így ideiglenes nem volt mi tartsa. Talán remélték, hogy egy rövid ideig majd kibírja?

• Tetszik
Reactions: sirdavegd
get

"There is a Russian joke going around. “The UK gave Russia an ultimatum: if you don’t acknowledge your guilt in Skripal’s case, we will poison another Russian."

Egy orosz vicc terjed:
"Az Egyesült Királyság ultimátumot adott Oroszországnak: ha nem ismeri el a bűnösségét a Skripal ügyében, megmérgezünk egy másik oroszt."
:)

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.
Végre egy rendes háziasszony, nem rinyál, ha ruhát kell teregetni.

Bár ... az éneke.
Gyönyörűen énekel, ha rákerestek a nevére megtaláljátok. Jonna Jinton a youtubon.
Nagyon magas a hangja, a szomszéd macskái elrohannának . :rolleyes: