Van amiken lehet nevetni.![]()
Hogy mulattak,mikor az ejtőernyő leszakadt,és a dzsipp földhöz vágta magát.

Van amiken lehet nevetni.![]()

Hummer bombing.Hogy mulattak,mikor az ejtőernyő leszakadt,és a dzsipp földhöz vágta magát.![]()

Nekem a tacskóm szokta ezt random csinálni és még néha horkol is hozzá
Nem biztos. Én egyszer a ketrecet tettem véletlenül az egérre. Behorpadt az oldala és kifli alakú lett szegény. Teljesen leírtuk, hogy ennek annyi. Másnapra semmi baja nem lett, rohangált össze vissza. Elég sokat kibirnak és igazi szabaduló művészek. Ja és a legdurvább amit ember nem gondolna, hihetetlen személyiségek. Komolyan, tök egyediek. Hatalmas arcok az egerek.Törött gerinc![]()

Nem biztos. Én egyszer a ketrecet tettem véletlenül az egérre. Behorpadt az oldala és kifli alakú lett szegény. Teljesen leírtuk, hogy ennek annyi. Másnapra semmi baja nem lett, rohangált össze vissza. Elég sokat kibirnak és igazi szabaduló művészek. Ja és a legdurvább amit ember nem gondolna, hihetetlen személyiségek. Komolyan, tök egyediek. Hatalmas arcok az egerek.![]()

Nem biztos. Én egyszer a ketrecet tettem véletlenül az egérre. Behorpadt az oldala és kifli alakú lett szegény. Teljesen leírtuk, hogy ennek annyi. Másnapra semmi baja nem lett, rohangált össze vissza. Elég sokat kibirnak és igazi szabaduló művészek. Ja és a legdurvább amit ember nem gondolna, hihetetlen személyiségek. Komolyan, tök egyediek. Hatalmas arcok az egerek.![]()
A legjobb az volt, mikor valamikor iccaka megpattant, reggel már nem volt a terráriumában. Nosza keressük meg. 2 szobával arrébb, a spájzban leltünk rá: a polcos szekrényen, egy üres 5 literes dunsztos üvegben kapart
Hozzá tartozik, hogy a fene tudja hogy mászott fel, mert nem nagyon volt kapaszkodni valója. Pláne a dunsztos üvegeb hogy esett bele...

A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..