Ha már pizza...pár éve úgy gondoltam, h legénykoron túl 2 óra alatt hobbysta csapatommal 12 m3 betont -hasonló verőfényes 38-fokon- bedolgozunk (vödrök, ládák, stb). Asszony 11-kor rendelt vagy 15 pizzát, h ha elmegy a 2. mixer, legyen koszt. Kifizetem a betont...hol a pizza? Még készül... Másfél óra...semmi. Már nézegettem a csapat legyengült tagjait, egyrészt szánalomból, másrészt esetleges konyhai hasznosítás céljából, amikor felhívtam a diszpécsert, h kap 10 percet. Ígéret a négyzeten, de élve a gyanuperrel rendeltem máshonnan. Már elverte az óra az egyet, amikor beérkezett egy nyegle futár... A történet vége: a futár és a gyerekeim tanultak pár új kifejezést, és elzavartam a pizzákkal. A csapat 5 perc után a második pizzéria gyümölcseit tuszkolta magába. Egy biztos, ha nyár, akkor pizzamentes diéta van...ja és a betonozásról is leszoktam.
Már bocsánat,de milyen építkezés az,ahol a haveroknak nem rotyog a bográcsban a babgulyás,de minimum valami pörkölt készítmény,ropós kenyérrel betolva a szervezetbe?!