Humor

Ha már pizza...pár éve úgy gondoltam, h legénykoron túl 2 óra alatt hobbysta csapatommal 12 m3 betont -hasonló verőfényes 38-fokon- bedolgozunk (vödrök, ládák, stb). Asszony 11-kor rendelt vagy 15 pizzát, h ha elmegy a 2. mixer, legyen koszt. Kifizetem a betont...hol a pizza? Még készül... Másfél óra...semmi. Már nézegettem a csapat legyengült tagjait, egyrészt szánalomból, másrészt esetleges konyhai hasznosítás céljából, amikor felhívtam a diszpécsert, h kap 10 percet. Ígéret a négyzeten, de élve a gyanuperrel rendeltem máshonnan. Már elverte az óra az egyet, amikor beérkezett egy nyegle futár... A történet vége: a futár és a gyerekeim tanultak pár új kifejezést, és elzavartam a pizzákkal. A csapat 5 perc után a második pizzéria gyümölcseit tuszkolta magába. Egy biztos, ha nyár, akkor pizzamentes diéta van...ja és a betonozásról is leszoktam.

Már bocsánat,de milyen építkezés az,ahol a haveroknak nem rotyog a bográcsban a babgulyás,de minimum valami pörkölt készítmény,ropós kenyérrel betolva a szervezetbe?!

Már bocsánat,de milyen építkezés az,ahol a haveroknak nem rotyog a bográcsban a babgulyás,de minimum valami pörkölt készítmény,ropós kenyérrel betolva a szervezetbe?!
38-fokban ki kezd bográcsozni? Meg asszonynépre ilyet nem bízok. Amúgy notariconnál a pont :) Mentségemre, hideg víztől a sakke-ig (sört, pálinkát beleértve) a védőital meg volt.

• Tetszik
Reactions: jani22
38-fokban ki kezd bográcsozni? Meg asszonynépre ilyet nem bízok. Amúgy notariconnál a pont :) Mentségemre, hideg víztől a sakke-ig (sört, pálinkát beleértve) a védőital meg volt.
Ez mifelénk úgy működik, hogy te csak hordjad a védőitalt, meg szopjál a bogrács mellett a 38 fokban, mi majd szopunk a betonnal, aztán mire kész vagyunk ajánljuk, hogy te is legyél kész és legyen finom, különben a következő alkalomig nem állsz meg a verbális szekatúra előtt... ja és az italnak az utolsó segéderő hazaeresztéséig ki kell tartani, különben világszégyene vagy...:D:D:D

Sokszor ez a rész komolyabb felkészülést igényel, mint maga a munka :D

44805850_2177467252525991_5762450126601715712_n.jpg

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

"Fogpiszkáló lesz, ha el nem b...m"

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.