Humor

EFbmw7iUUAAdPkC

Nekem végem van

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Alighanem megvan az újabb festő... végülis még nem beszélt arról, hogyan kívánja a klímaváltozást megakadályozni, nem biztos, hogy a fogyasztást akarja leredukálni,
lehet, hogy az emberiséget...

Erős idegzetű villamos szakembereknek

• Tetszik
Reactions: haubagoi
:)
Szegény gyerek, nem az Ő hibája, de lassan nagyon megutálom. Rengeteget árt szerintem pont a környezetvédelemnek (szándékosan nem öko-t írtam).
71562261_430460444245849_177075329746075648_o.jpg

Uszkve 10-12 hektárnyi ökolábnyom figyel az asztalkáján :D

Szegény gyerek, nem az Ő hibája, de lassan nagyon megutálom. Rengeteget árt szerintem pont a környezetvédelemnek (szándékosan nem öko-t írtam).
71562261_430460444245849_177075329746075648_o.jpg

Uszkve 10-12 hektárnyi ökolábnyom figyel az asztalkáján :D
Sokak szemében viszont hős, amolyan ződ Jean d'Arc. Ha nem megy tönkre idő előtt a szerencsétlen, akkor még hallani fogunk róla.

...elkészült valahol egy közeli raktárnak álcázott titkos bázison a saját fejlesztésű Misinator 2020 könnyű robot harcjármű!

Az antigravitációs hajtás egyelőre még csak pár centit tud emelni, de az eredmények kifejezetten biztatóak, a béka emelő is csupán elővigyázatosságból van még alatta.
A szenzorok rejtetten helyezkednek el a radarabszorbens borítás alatt, a - titkos összetételű - repeszfogó zsákok az asszimetrikus teheremelési hajtóműtesztek miatt vannak éppen fenn.
Mint az látható, a HSN löveg negatív szögben is beállítható, ezt a szíriai és afganisztáni harctéri tapasztalatok alapján terveztük eleve ilyenre.
Az "ÉRSEB. ÁP." felirat a prototípus harctéri próbákra szállítás miatt lett felfestve, így elkerülve a felesleges diplomáciai bonyodalmakat "katonai egészségügyi szállítmány" besorolást kaphatott.
A kezdeti harctéri tapasztalatok kifejezetten biztatóak; már több ország hadereje is kifejezte érdeklődését a konstrukció iránt.

• Tetszik
Reactions: Bleroka
Tüsszentenie kellett, de nyilván a kajába! :D