Humor

122038177_1801424203338461_7691786375685807219_n.jpg

Rappali, Kicsidzson és Papadzsó! Úriember nem gúnyolódik másnak az előnytelen kinézetén
Amúgy én is rühellem, főleg a férje miatt.

Rappali, Kicsidzson és Papadzsó! Úriember nem gúnyolódik másnak az előnytelen kinézetén
Amúgy én is rühellem, főleg a férje miatt.
Az ember 30 felett már felel a kinézetéért; ital, drog, ápolatlanság meglátszik (pláne, h lenne rá keret). Naponta gúnyol ki mindent, ami számomra szent, ezt a pici iróniát ne vedd el tőlünk :-)

A miskolci medvét üldözik a helyi tájszólásosok /bár a videó végén tartanak közúti balesettől/

A hanganyag figyelemre méltó!

"Heee! Medve! Inas!" Stb.

:eek::Do_O:hadonaszos:

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

A miskolci medvét üldözik a helyi tájszólásosok /bár a videó végén tartanak közúti balesettől/

A hanganyag figyelemre méltó!

"Heee! Medve! Inas!" Stb.

:eek::Do_O:hadonaszos:

Nyekenyóka puhány népek ott a fővárosba', meg az úri vidékeken!

Na lássátok, ez a valódi folklórélet, nem a nemzetiségi vásár a korzón!

Gyertek ide Borsodba'! Vásároljatok itt a madaras teszkóba Miskóc keleti végén, meg autózzatok itt a forgalomba, legyetek ti is kemények, mint Csoki!
:D;)

...anno a rendszerváltás idején voltam ugye sorkatona egy idő után egy elit pesti laktanyában. Egy eltávos hétvégére meginvitáltam hozzánk egy dunántúli bajtársamat, aki amúgy lélekben igazi finom úrinépből való.
Hogy legyen folklór is, elvittük encsi bajtársunkkal a Mérai Csárdába, ahol akkoriban khm. hírhedt diszkó volt szombat esténként.
Ahogy beléptünk a tomboló tanyára, barátunk elszörnyedve szólalt meg; de hisz itt szinte mindenki c...:eek:
Mire az encsi srác:
- De az egyik fele a haverunk, a másik felét meg megverjük!
-:eek::eek::eek:

...hogy nekem is - a vasággyal ötvenkilósnak - milyen respektem lett a századnál ezután a hétvége után:rolleyes:

Gyertek ide Borsodba'! Vásároljatok itt a madaras teszkóba Miskóc keleti végén, meg autózzatok itt a forgalomba, legyetek ti is kemények, mint Csoki!

...anno a rendszerváltás idején voltam ugye sorkatona egy idő után egy elit pesti laktanyában. Egy eltávos hétvégére meginvitáltam hozzánk egy dunántúli bajtársamat, aki amúgy lélekben igazi finom úrinépből való.
Hogy legyen folklór is, elvittük encsi bajtársunkkal a Mérai Csárdába, ahol akkoriban khm. hírhedt diszkó volt szombat esténként.
Ahogy beléptünk a tomboló tanyára, barátunk elszörnyedve szólalt meg; de hisz itt szinte mindenki c...:eek:
Mire az encsi srác:

...hogy nekem is - a vasággyal ötvenkilósnak - milyen respektem lett a századnál ezután a hétvége után:rolleyes:
Egy évvel később együtt voltam katona egy Csokival egy elit budai laktanyában. Ralliversenyző volt.

Romániai színes: Hazaviszik* az autópályát :D

*Illetve csak szeretnék, de bezavar a drón.Jobban izgultam, mint egy amerikai autósüldözésnél :D
A Ben Hurban láttunk ilyet utoljára.

Mire az encsi srác:

121831657_352619479283299_5607398881019918265_n_0.jpg