Humor

Bat77-nek tökéletesen igaza van! Olyan mulya libsik miatt jutott oda az Osztrák Birodalom mint Petőfi, meg a többi alkesz 48-as. Ha nem ugrálnak annyit ők, meg a követőik, most milyen jó lenne a német nyelvtudásunk?! Meg a sok nyivákoló 56-os. Ahelyett, hogy beálltak volna a sorba és egy szebb jövőért masíroztak volna. Kellett nekik coca cola mámor, meg beat zene? Most lehet az orosz tudásunk lenne fenomenális. Meg 89-ben sem kellett volna Berlini Falakat bontogatni. Milyen jó is volt keleten? Volt rend, fegyelem, STASI, fekete autó és mindenkinek biztosított munkahely. Csupa mosoly, csupa derű.

Amiket felsoroltál mind nekünk szervezték, hogy örüljünk. Szíruposan édesebb, finomabb...

Még 56-tal kapcsolatban is kiderült miért volt.
Teljesen jól jött a szovjeteknek, nem kellett a nyugatról kivont csapataikat hazavinni.
A szent Nagy Imre, ugye aki részt vett a cári család kivégzésében stb...érdekes dolgok ezek.
Kelet-nyugat egy kutya. Vezetés ugyanaz.
Hollywood, ugyanazt a célt szolgálja, mint a régi szovjet propaganda sarlós-kalapácsos filmek.
A hatalom senkit nem néz, csak a saját érdekét.
Minden eszközt bevett.
Egyébként a naivitás nem bűn, a disznó is szívesen eszi a moslékot, biztos azt hiszi milyen jó fej a gazdi, hogy csak úgy eteti...

A szimbólumok fontos dolgok, ezekben a filmekben is sok van, nem véletlen. Kezdve az alkotók nevétől, az űrhajók kinézetéig...

Számomra a rendet nem az erőszakrendszerek jelentik.

Birodalmiság, királyság, hierarchia.

Szerekkel sosem éltem.
Az maradt a náciknak, usákoknak stb. tesztelni a katonáikon és az akaratgyenge embereknek...

Hópárduc:

hprduc.jpg

Hótigris:

12662471_1121839114506539_492842382377289890_n.jpg

<blockquote rel="Mackensen">Bat77-nek tökéletesen igaza van! Olyan mulya libsik miatt jutott oda az Osztrák Birodalom mint Petőfi, meg a többi alkesz 48-as. Ha nem ugrálnak annyit ők, meg a követőik, most milyen jó lenne a német nyelvtudásunk?! Meg a sok nyivákoló 56-os. Ahelyett, hogy beálltak volna a sorba és egy szebb jövőért masíroztak volna. Kellett nekik coca cola mámor, meg beat zene? Most lehet az orosz tudásunk lenne fenomenális. Meg 89-ben sem kellett volna Berlini Falakat bontogatni. Milyen jó is volt keleten? Volt rend, fegyelem, STASI, fekete autó és mindenkinek biztosított munkahely. Csupa mosoly, csupa derű.

Amiket felsoroltál mind nekünk szervezték, hogy örüljünk. Szíruposan édesebb, finomabb...

Még 56-tal kapcsolatban is kiderült miért volt.
Teljesen jól jött a szovjeteknek, nem kellett a nyugatról kivont csapataikat hazavinni.
A szent Nagy Imre, ugye aki részt vett a cári család kivégzésében stb...érdekes dolgok ezek.
Kelet-nyugat egy kutya. Vezetés ugyanaz.
Hollywood, ugyanazt a célt szolgálja, mint a régi szovjet propaganda sarlós-kalapácsos filmek.
A hatalom senkit nem néz, csak a saját érdekét.
Minden eszközt bevett.
Egyébként a naivitás nem bűn, a disznó is szívesen eszi a moslékot, biztos azt hiszi milyen jó fej a gazdi, hogy csak úgy eteti...

A szimbólumok fontos dolgok, ezekben a filmekben is sok van, nem véletlen. Kezdve az alkotók nevétől, az űrhajók kinézetéig...

Számomra a rendet nem az erőszakrendszerek jelentik.

Birodalmiság, királyság, hierarchia.

Szerekkel sosem éltem.
Az maradt a náciknak, usákoknak stb. tesztelni a katonáikon és az akaratgyenge embereknek...
</blockquote>

Hàt én beszélnék az orvosommal....

Azért van benne sok igazság! Bedughatjuk a fejünket a homokba, attól még a dolgok nem változnak.

Ha jót akarsz, akkor ne nézd meg. A 7. rész egy katasztrófa. Mondjuk én soha nem voltam SW fan....

Jaja, nézd meg a 3 régit, kb azok összegyúrva egy filmmé. A filmnek és az új szereplőknek ráadásul semmi köze az eddig elfogadott, építgetett idővonalhoz. Mintegy átírja a történelmet a szememben.
A Stormtrooperek nem klónok!Az uralkodó utálta a klónokat ezért szétzavarta a klón hadsereget.

Igen, aki ellenállt azokat elpusztították, a többség meg meghalt ha jól emlékszem kb 7-8 évvel a klón háborúk után valami genetikai defektben.

Ha jót akarsz, akkor ne nézd meg. A 7. rész egy katasztrófa. Mondjuk én soha nem voltam SW fan....

Pár ismerősöm is ezen a véleményen van. Némiképp bizonytalanná tesz, hogy többségük legalább kétszer megnézte moziban.

Nekem szintén két mozi volt, és mindkétszer bejött. Először angol nyelven, felirattal láttam, úgy jobb, szinkronban pár dolgot szerintem nem jól fordítottak.

<blockquote rel="joker"><blockquote rel="antigonosz"><blockquote rel="szuvorov">Hópárduc:

hprduc.jpg

Hótigris:

12662471_1121839114506539_492842382377289890_n.jpg

Houbagoly is van?</blockquote>

WHITE-OWL7.jpg
</blockquote>

Joker, ez egy Szalagos bagoly (Strix varia)</blockquote>
Ennyivel is okosabb lettem, mondjuk én konkrétan csak egy fehér baglyos képet kerestem :)

<blockquote rel="molnibalage">Ha jót akarsz, akkor ne nézd meg. A 7. rész egy katasztrófa. Mondjuk én soha nem voltam SW fan....

Pár ismerősöm is ezen a véleményen van. Némiképp bizonytalanná tesz, hogy többségük legalább kétszer megnézte moziban.

Nekem szintén két mozi volt, és mindkétszer bejött. Először angol nyelven, felirattal láttam, úgy jobb, szinkronban pár dolgot szerintem nem jól fordítottak.</blockquote>

király volt minden amire a maszkmester szőrt pakolt, vagy lekent, hogy apró ember volt a robotban, és amiről tudtad hogy a film készítői ragasztószagban koszos kézzel melóztak vele. a számítógépes animációban ez nincs meg és ezért utálom - mánpedig a film legalább 80 százaléka cgi, és ezt még akár el is lehetne viselni ha a maradék 20 százalék ne lenne szar, de sajnos az.