Bat77-nek tökéletesen igaza van! Olyan mulya libsik miatt jutott oda az Osztrák Birodalom mint Petőfi, meg a többi alkesz 48-as. Ha nem ugrálnak annyit ők, meg a követőik, most milyen jó lenne a német nyelvtudásunk?! Meg a sok nyivákoló 56-os. Ahelyett, hogy beálltak volna a sorba és egy szebb jövőért masíroztak volna. Kellett nekik coca cola mámor, meg beat zene? Most lehet az orosz tudásunk lenne fenomenális. Meg 89-ben sem kellett volna Berlini Falakat bontogatni. Milyen jó is volt keleten? Volt rend, fegyelem, STASI, fekete autó és mindenkinek biztosított munkahely. Csupa mosoly, csupa derű.
<blockquote rel="Mackensen">Bat77-nek tökéletesen igaza van! Olyan mulya libsik miatt jutott oda az Osztrák Birodalom mint Petőfi, meg a többi alkesz 48-as. Ha nem ugrálnak annyit ők, meg a követőik, most milyen jó lenne a német nyelvtudásunk?! Meg a sok nyivákoló 56-os. Ahelyett, hogy beálltak volna a sorba és egy szebb jövőért masíroztak volna. Kellett nekik coca cola mámor, meg beat zene? Most lehet az orosz tudásunk lenne fenomenális. Meg 89-ben sem kellett volna Berlini Falakat bontogatni. Milyen jó is volt keleten? Volt rend, fegyelem, STASI, fekete autó és mindenkinek biztosított munkahely. Csupa mosoly, csupa derű.
Ha jót akarsz, akkor ne nézd meg. A 7. rész egy katasztrófa. Mondjuk én soha nem voltam SW fan....
A Stormtrooperek nem klónok!Az uralkodó utálta a klónokat ezért szétzavarta a klón hadsereget.
Ha jót akarsz, akkor ne nézd meg. A 7. rész egy katasztrófa. Mondjuk én soha nem voltam SW fan....
<blockquote rel="szuvorov">Hópárduc:
![]()
Hótigris:
![]()
<blockquote rel="antigonosz">
Houbagoly is van?
<blockquote rel="antigonosz"><blockquote rel="szuvorov">Hópárduc:
![]()
Hótigris:
![]()
<blockquote rel="joker"><blockquote rel="antigonosz"><blockquote rel="szuvorov">Hópárduc:
![]()
Hótigris:
![]()
<blockquote rel="molnibalage">Ha jót akarsz, akkor ne nézd meg. A 7. rész egy katasztrófa. Mondjuk én soha nem voltam SW fan....
Soha senkitől nem hallottam még ilyen szépen mondani a torrent szót.![]()
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..