Mert ott van effélére kapacitás.Az ilyen videók miért mindig az építőiparból jönnek?

Azért most eszembe jutott a jobbik egykori szóvivője, a hélótázó Király András videója, akit lassan visszaemelhetnének a párt élcsapatába. (bocs a belpolért)Mert ott van effélére kapacitás.![]()
Azt hiszem Hadházi (a humorista nem pedig a szarházi politikus), mondta, hogy amikor beüt az unalom akkor jön a "kit szívassunk meg", elég sok szabadidő van ezek szerint az építőiparban.Az ilyen videók miért mindig az építőiparból jönnek?
Elég sok komment születik itten a munkaidőben.Azt hiszem Hadházi (a humorista nem pedig a szarházi politikus), mondta, hogy amikor beüt az unalom akkor jön a "kit szívassunk meg", elég sok szabadidő van ezek szerint az építőiparban.

Most végeztem a vizsgákkal, csak 28-án kezdek a cégnélElég sok komment születik itten a munkaidőben.
Ezek szerint ennyi ember unatkozik vagy nem dolgozik?![]()
Szóval igen, én most unatkozok 
Adok én neked rajzolni valót a videómhoz.Most végeztem a vizsgákkal, csak 28-án kezdek a cégnélSzóval igen, én most unatkozok
![]()

Munkahelyen kb. sose netezek. Csak hát a részmunkaidő hamar lekettyen.Elég sok komment születik itten a munkaidőben.
Amúgy én is szoktam csodálkozni, hogy milyen aktív napközben a fórum. 
Elég sok komment születik itten a munkaidőben.

Nem, csak én nem szóltam be az építőipari munkásnak, hogy ráér meg lusta.Mert te amúgy éjszakás vagy?
![]()

Ezt nem is mondta senki. :ONem, csak én nem szóltam be az építőipari munkásnak, hogy ráér meg lusta.![]()
Mit kell rajzolni?Adok én neked rajzolni valót a videómhoz.![]()
![]()
Csak poénkodtam. Minden rajzot megcsinálok én magam.Mit kell rajzolni?

A világ vége mindannyiunk számára eljön egyszer. Úgy hívják halál. Ha meghalunk akkor sajnos a világunk is velünk hal meg. Ez van sajna![]()

Soha nem jöttél még rá, milyen rövid is egy hónap, amíg nem kezdtél el hitelt törleszteni
- John Barrymore -
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..