Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Ilyet sajtos tejfölös szoktam venni a vásárcsarnokban, csak még fokhagymás lét is szoktam rá tenni . A tavasz elején még 700 pénz volt, de ez tömve van sajttal. Mindent ráraknak amit kérek, el is csomagolják ha valaki kéri. 2 db egy teljes napra elég belőle. A balatoni kétezresre nem is vagyok kíváncsi. Mellesleg a legolcsóbb kilós sajtok ezernégy és ezeröt között vannak, ahhoz egy nagy tejföl, liszt, élesztő, 4 deci olaj egy nagy serpenyőbe (meg persze a tésztakészítéshez a cuccok), és egy egész család megkajálhat degeszre lángosból. Persze nem árt érteni a készítéséhez sem.
A balatoni kétezresre nem is vagyok kíváncsi.
a nő is fagyasztható, később lehet próbálkozni az újramelegítéssel -ha van rá igény- és ha nagyon ügyesen csinálod akkor készít neked lángost isIlyet sajtos tejfölös szoktam venni a vásárcsarnokban, csak még fokhagymás lét is szoktam rá tenni . A tavasz elején még 700 pénz volt, de ez tömve van sajttal. Mindent ráraknak amit kérek, el is csomagolják ha valaki kéri. 2 db egy teljes napra elég belőle. A balatoni kétezresre nem is vagyok kíváncsi. Mellesleg a legolcsóbb kilós sajtok ezernégy és ezeröt között vannak, ahhoz egy nagy tejföl, liszt, élesztő, 4 deci olaj egy nagy serpenyőbe (meg persze a tésztakészítéshez a cuccok), és egy egész család megkajálhat degeszre lángosból. Persze nem árt érteni a készítéséhez sem.Nem olyan ördöngősség. Én magamnak nem szoktam csinálni, inkább veszek, csak ha vannak még páran akiknek kell. Ja, egyébként fagyasztható a tészta, tehát kevéshez is megéri gyártani, csak a többit fagyasztani kell, utána már nem kell vele szórakozni vele amíg van belőle. A nő viszont sokszor nagyon macerás nehéz eset a lángoshoz képest, meg általában hatalmas az önköltsége is,
![]()
Nem bírom a hideg fagyos nőket, meg az olasz / spanyol cirkuszhercegnőket sem.a nő is fagyasztható, később lehet próbálkozni az újramelegítéssel -ha van rá igény- és ha nagyon ügyesen csinálod akkor készít neked lángost is![]()
Oksa, várjuk a beszámolót a két nős 'felállásokról'.Nem bírom a hideg fagyos nőket, meg az olasz / spanyol cirkuszhercegnőket sem.Elég válogatós vagyok a minőségben.
Ezért nem egy került lapátra az idők során. De a legtöbb szívesen visszajött volna később ha tehette volna. Viszont sokkal ma is jóban vagyok. Érdekes, nem ?
Rájöttek idővel hogy van akihez érdemes (lenne) ragaszkodni, mert nem egy hétköznapi fogás. De hát a nők már csak ilyenek...
Nagyon megnézem kit engedek át a küszöbömön.
(ez nem egy átjáróház, a kupleráj meg máshol működik
)
Ja, az igényeket én szoktam megmondani, mert nálam van magasabban a(z erkölcsi) léc a követelményeknél. Önként jelentkező meg van bőven mindig. Van két felnőtt gyerekem. Nekem mindenem megvan, és szeretek néha szakácskodni, kikapcsolódás, társaság miatt. A szakmáim azok férfias műszaki szakmák. A nők nagyrésze sajnos elég bolond, nagyon kell köztük válogatni. Addig jó amíg nem ismered őket milyenek valójában amiket nem mondanak el neked...
Szóval ne aggódj miattam a nőkkel kapcsolatban. Jobban el voltam / vagyok látva velük mint azt gondolnád. De ezekről csak a megnyugtatásod miatt írtam ide, máskor soha semmit, és ezt a nő témát is lezárom most amit felhoztál. Ennyi.![]()
Azt várhatod...Oksa, várjuk a beszámolót a két nős 'felállásokról'.![]()
Kibaszottul részeg vagyok B+. ViaazHÓJWLZÉRÓSEK TOPIK BÓL INDULJ KI. Kb. részben szarom le, mit ütök . Í Minden jóü.Azt várhatod...Olvasni tudsz ? Szövegértelmezés ? Megy ?
Akkor most papírra elemezve LASSAN OLVASD EL ÚJRA !
Téma meg lezárva !(nem én kezdtem... megint...
)
Ha most sem sikerül értelmezni, annyiszor olvasd el újra amíg sikerül ez a bravúr.
-------------
De fiatalon még volt ambícióm egymás tudta nélkül hármat tartani. A barátom négyet vitt párhuzamosan egyszerre. De én nem versenyeztem már akkor sem !Soha nem szoktam ezekről beszélni. Aztán változtattam, egyszerre csak egy lehet. Nem fogok mesélni. Soha nem panaszkodhattam, ha te azt tudnád...
Na most már tényleg be van fejezve ! Ennyi volt ami publikus.Illetve ennyi sem, csak csesztettetek. Jobb ha nem tudsz semmit mert akkor az lesz a baj.
Fejezd be te is légyszíves.
Rendben !Kibaszottul részeg vagyok B+. ViaazHÓJWLZÉRÓSEK TOPIK BÓL INDULJ KI. Kb. részben szarom le, mit ütök . Í Minden jóü.
Dehogy, még nem. Még ráérek, most bontottam meg a durva részt.Rendben !Aludd ki magad !
![]()
Kurvára helyesen írtam részegen a sötétben, szóval fuck yeah!Dehogy, még nem. Még ráérek, most bontottam meg a durva részt.![]()
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..