Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
"Gyárfás Ágnes szerint a Magyar Szent Korona aurája a sötét üzelmek miatt a francia forradalom óta fuldoklik a rátapadt szennytől, ezért ő gondolati úton szokta azt tisztítani. Az auratisztítás olyan durva, hogy ő maga is egyszer majdnem belehalt, csak attól tért vissza az ereje, hogy megtudta: Wittner Mária is naponta imádkozik a Korona előtt."A Szent Korona auratisztítójának adott lovagkeresztet Kásler
Állami kitüntetést kapott a magát egyetemnek tettető Miskolci Bölcsész Egyesület vezetője, aki szerint őseink lófej formájú kristálytömbökbe táplálták be a kultúrkincseket, és a héber írástudók ezért próbálnak 5000 éve megrontani minket.telex.hu
Orvos látta a csaj?
WTF?!Rendőr kisfia hazaér:
-Apa, hallottam egy fantasztikus rendőrviccet!
-De fiam, én is az vagyok.
-Nem baj, majd lassan mondom, hogy megér
Rendőr kisfia hazaér:
-Nem baj, majd lassan mondom, hogy megértsed.
Rendőr kisfia hazaér:
-Nem baj, majd lassan mondom, hogy megértsed.
Paraszt bácsi felutazik A Városba, s amikor elmegy egy állatkereskedés előtt, a cégérnek kalitkába kitett papagáj megszólal:Bemegy egy férfi az állatkereskedésbe, és kérdi, hogy van-e beszélő papagáj. A kereskedő odavezeti egy kalitkához, amiben egy hatalmas csőrű papagáj üldögél. Az eladó azt mondja:
- Uram, ez egy csodapapagáj! 20 nyelven beszél!
A férfi elhatározza, hogy kipróbálja.
Férfi: - Do you speak English?
Papagáj: - Yes.
Férfi: - Sprechen sie Deutsch?
Papagáj: - Jawohl!
Férfi: - Hablas Espanol?
Papagáj: - Si!
Férfi: - Parlez vouz Francaise?
Papagáj: - Oui!
A férfi gondolkozik, majd ravaszul megkérdi:
- És héberül beszélsz-e?
Erre a papagáj: