Az egész beszélgetés egy humorbomba.Ennek azt hiszem inkább ebben a topicban van a helye.
Trigger warning: masszív idiotizmus.
Szabolcsnál, Borsodnál nem hisztiztél.Ez a buta sztereotípia ki fog halni valaha? Egyes részei lassan elit kerületnek számítanak, ahol dózerolják le a régi szarokat.

Nehogy már csak egyszer elmosolyogj egy ( lehet, hogy gyenge) viccen.Ez a buta sztereotípia ki fog halni valaha? Egyes részei lassan elit kerületnek számítanak, ahol dózerolják le a régi szarokat.

Már átálltak a fehérgalléros elkövetésre.Nehogy már csak egyszer elmosolyogj egy ( lehet, hogy gyenge) viccen.
Azt, hogy a 8.ker elit lenne, elöször hallom. Az ember holtig tanul.....

Megpróbálták ...Nehogy már csak egyszer elmosolyogj egy ( lehet, hogy gyenge) viccen.
Azt, hogy a 8.ker elit lenne, elöször hallom. Az ember holtig tanul.....
Georg Spöttlét éjszaka elrabolták az oroszok, betomoszolve egy Kindzálba Melitopolba szállítoták, ahol beultették egy Armatába és furíkáztak benne Mariupolig és vissza. Majd megint csak Kindzálon hazakuldték. És amint reggel felébredet, leadta az infót a HÍR-TV-nek.Most nézem éppen a HirTV-t az hiszem @Kulso_54 várja már azt hogy megjelenjen az Armata az ukrán hadszíntéren, nos a Hír TV az ikonográfiáján már kirakta ,hogy az oroszok már bevetették az Armatát Ukrajnában, dehogy ezt honnan vették arról fogalmam sincsen......![]()

Ezt így, változtatás nélkül le lehetne adni a magyar médiában, és nyelnék mint a nokedlit.Georg Spöttlét éjszaka elrabolták az oroszok, betomoszolve egy Kindzálba Melitopolba szállítoták, ahol beultették egy Armatába és furíkáztak benne Mariupolig és vissza. Majd megint csak Kindzálon hazakuldték. És amint reggel felébredet, leadta az infót a HÍR-TV-nek.![]()
Ne adjon tippeketEzt így, változtatás nélkül le lehetne adni a magyar médiában, és nyelnék mint a nokedlit.

Nem rajtam múlt, én is úgy találtam.@Pogány ez nagyon szar!![]()

A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..