Humor

295956494_589606989194456_9209907325087880296_n.jpg

Helyreigazítás:

Nem tudom hogy mely helyeken, nem tudom, hogy mely időpontokban, nem tudom, hogy a HTKA-n is e, de az biztos, hogy többször is hübriszt követtem el általában a Mónika-show szereplői ellen azáltal, hogy negatív kontextusban a szájukba adtam egy olyan mondatot, amit lehet, hogy ők sohase mondtak nyilvánosan.
Ez a mondat rendre így hangzott el a számból:

- Maóniká; az életem 360 fokos fordulatot vett.

Tévedtem, s ezért itt; az általam használt legolvasottabb közösségi platformon kérek mindenkitől elnézést, aki magára vehette a rágalmazásomat.

Ugyanis a mondatkörnyezetében figyelemreméltó fordulattartomány értéket Dukai Regina mondta nyilvánosan 2003-ban:

"...ez egy ilyen 360 fokos fordulat, hogy egy szőke lányt választanak..."

(Mondat forrása külön kérésre)

Még egyszer elnézést kérek az esetlegesen megbántottaktól.
Pedig Dukai Reginát a 360 fokos fordulatai miatt nézzük, nem pedig az eszét hallgatjuk. 180 fokos fordulatot pedig kötelező jelleggel Rubint Rékától szoktam követelni, ha éppen felém néz a képernyőn ...

Ha ettől nem lett féknyomos a bugyija,akkor semmitől.....:D

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

• Tetszik
Reactions: Pogány
Ajánlom mindenkinek a Vörös-tenger művelet című kínai filmet. Ugyan a szinkron hagy kívánnivalót, néha buta az operatőri munka is, de ha kicsit racionálisabb, intenzív, modern háborús borzalmat akar az ember két és negyed órán keresztül nézni, akkor jó választás. Ez nem a csillogó fogú, kockaállú amerikai szuperhős baromság. Itt a hősök megsérülnek. Csúnyán.

Mondjuk én csak néha néztem mert mással foglalkoztam közben, de holnap végigtolom.
Persze azért meglehetősen kínai és hogy is mondjam, nem annyira szakmai. :D

• Tetszik
Reactions: episyrphus