Humor

• Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

• Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

SirHiggins

Well-Known Member
2018. november 13.
19 612
26 609
113

/ha tetszett a film, támogasd a készítőket és blabla/

jani22

Well-Known Member
2016. augusztus 31.
12 680
26 936
113
Mi lehet vajon a korrekt heraldikai megnevezése ennek a leopárdnak?

Ff_VST6WAAAkbZ5
Fattyú.

Mármint az alábbiak szerint.

"A bestiáriumok a leopárdot az oroszlán és a párduc fattyának tartották."

• Imádom
Reactions: Kim Philby

zeal

Well-Known Member
2014. április 9.
7 958
22 843
113
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.
Got them. :cool:

• Tetszik
Reactions: Kim Philby

jani22

Well-Known Member
2016. augusztus 31.
12 680
26 936
113

cirqle

Well-Known Member
2021. december 5.
9 097
50 378
113
Ha esetleg valaki kerülné az ukrán topicot :)
Лучшие в АДУ (kb "A legjobb a Pokolban")

Ez egy háborús film, (nyilván) az orosz-ukrán konfliktusról, ha jól értettem Wagneres szemszögből, néhány tűzcsoport nem túl hosszú életén keresztül veszi végig, hogyan is verekedik végig magukat 4 épületen egy szétlőtt ipari környéken, egy meg nem nevezett városban, valahol ukrajnában. Hogy az utolsó épület legfelső emeletéről célt jelöljenek ki egy Szu-25-nek :confused:

Épületharc, tüzérségi párbaj, gyakorlatilag non-stop lőnek, hullanak a katonák mindkét oldalon. Kb 2 órás a film és a történések valós időben vannak megjelenítve. A "színészek" szerintem konkrétan (ex)katonák lehettek: én ennyire flottul mozgó, a fegyvert szakszerűen kezelő színészeket filmen még nem láttam. A ruházat, a pirotechnika, a hangok, minden ami "kellék" szintén nagyon a helyén van. Rengeteg lassított felvételt használtak, nem csak a lövészeknél, de a tüzérségi jeleneteknél is.
Egyébként néha nem voltam benne biztos, hogy csak vaktölténnyel lőttek :)

Engem nagyon megfogott. Természetesen nagyon heroikus a rövidke történet (kb mindenki meghal), de ami különösen érdekes, hogy az ukrán katonák egyáltalán nincsenek dehumanizálva, érző-gondolkodó emberként vannak megjelenítve - Méltó ellenfélként.
Nincs nácizás, hoholozást nem hallottam, semmi hasonló. Meglepő volt.

Kíváncsi vagyok, valaha lesz-e ennek bármilyen párja ukrán oldalról (=ahol az oroszok nem féktelen ork hordának vannak feltüntetve). Szerintem nem lesz.

papajoe

Well-Known Member
2016. február 21.
17 409
58 612
113